Româncele de la Amadeus au cântat la Veneția pentru Lindsay Lohan, Michelle Rodriguez și alte staruri de la Hollywood

Talentatele artiste din trupa Amadeus continuă seria de concerte excepționale peste hotare. După Londra, Casablanca, Laos (Nigeria) și Cannes, româncele au susținut un spectacol extravagant la Venezia, la St. Regis Hotel, de pe insula San Clemente, în cadrul unui eveniment fastuos ce a inaugurat Bienala de Artă.

Amadeus a concertat în fața unui publicul exclusivist din care au făcut parte celebrități internaționale precum Lindsay Lohan, Michelle Rodriguez (starul din Fast and Furious), Alexander Ludwig (starul din Hunger Games), precum și supemodelele Sigail Currie, Christopher Leoni ori vedeta de la Bollywood Jacqueline Fernandez. Spectacolul Amadeus a fost conceput în colaborare cu renumitul artist Angelo Bucarelli, care a construit întreaga producție muzicală și vizuală.

Artistele din România au susținut două concerte pe parcursul aceleiași zile.

Au interpretat compoziții clasice precum Carmina Burana (Carl Orff), Bolero (Maurice Ravel), Carmen (Bizet), Waltz no2 (Dmitri Schostakovich) precum și coloana sonoră a filmului Skyfall/James Bond, tema din Pirații din Caraibe sau coveruri ale pieselor Smooth Criminal (Michael Jackson) și We Will Rock You (Queen).Artistele au oferit și o apariție extrem de elegantă, purtând rochii Lia Aram și Rhea Costa, accesorizate cu bijuterii Preciosa, cu cristale de Bohemia.

A fost un eveniment grandios. Suntem fericite că am avut un mare succes.

Am cântat în fața unui public select, celebrități și oameni importanți din industria de film. Pe parcursul recitalului ne filmau cu telefoanele mobile, erau foarte relaxați, știau să se bucure de moment, chiar dacă mulți dintre ei erau mari vedete. După concert au venit în culise să facem poze împreună. Michelle Rodriguez ne-a felicitat de mai multe ori și a spus că îi place foarte mult cum cântăm și cum ne prezentăm ca artiști”, povestește Andreea Runceanu.

Cu două săptămâni mai devreme, artistele de la Amadeus au fost invitatele speciale ale unei mari gale caritabile organizată la Le Grand Hotel în timpul Festivalului Internațional de Film, în fața unei audiențe selecte formată din actori, oameni de afaceri, diplomați și jurnaliști.

Spectacolul live pe care l-au pus în scenă s-a bucurat de un succes notabil, fiind transmis inclusiv pe ecrane gigant plasate în Nisa, Cannes, Monte Carlo și Saint Tropez.

Amadeus este trupa din România cu cea mai mare deschidere internațională. Artistele au concertat în ultimii 13 ani în peste 50 de țări, la cele mai prestigioase evenimente, de la ceremonii de premiere, gale caritabile, festivaluri de film, până la mari lansări de branduri de lux. Muzica pe care o interpretează este universală și apreciată pe toate meridianele, recent jurnaliștii de la un revistă faimoasă din America numindu-le „una din cele mai originale trupe din Europa”.

Detalii despre noul show live Amadeus pot fi aflate accesand website-ul formației, www.amadeusmusic.ro.  Credit foto: Marooni

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod