Rolene Strauss este noua Miss World 2014

Reprezentanta Africii de Sud, în vârstă de 22 de ani, a fost aleasă duminică Miss World 2014, la sfârșitul celei de-a 64-ediții a concursului de frumusețe care s-a desfășurat la centrul ExCeL din Londra și la care au participat candidate din 121 de țări, informează agenția de presă EFE, citată de Mediafax.

Noua regină a frumuseții a dedicat țării sale titlul obținut. "Africa de Sud, acesta este pentru tine", a spus tânăra după ceremonie, în cadrul căreia a primit coroana din mâinile Miss World 2013, filipineza Megan Young.

"Nu am suficiente cuvinte pentru a spune cât sunt de recunoscătoare că reprezint o națiune atât de diversă (...) Cu viziunile și visurile mele, pot aduce sensul titlului Miss World la un nivel superior", a mai declarat Rolene Strauss, citată de metronews.fr.



Studentă la medicină, tânăra brunetă, cu o înălțime de 1,77 metri, pasionată de sport și muzică, a fost printre favorite la casele de pariuri britanice.

Noua Miss World va vizita în curând Hondurasul pentru construirea unei școli ce va purta numele Miss Honduras, Jose Maria Alvarado, și al surorii ei, Sofia Trinidad Alvarado, ucise în urmă cu câteva săptămâni.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod