Rochia purtată de Natalie Portman la Oscar, vândută cu 50.000 de dolari

Creaţia vintage semnată de Christian Dior, pe care actriţa a purtat-o la gala premiilor Oscar a fost cumpărată de un colecţionar de modă.

Creaţia vintage semnată de Christian Dior, pe care actriţa a purtat-o la gala premiilor Oscar, a fost cumpărată de un colecţionar de modă.

Natalie Portman a purtat la ediţia din acest an Oscarurilor o superbă rochie roşie, în stilul anilor '50, fără bretele, cumpărată de la compania Rare Vintage, specializată în comercializarea creaţiilor haute couture.

Rochia ei a fost foarte apreciată atât la momentul pozelor de pe covorul roşu, cât şi în momentul în care actriţa a urcat pe scenă pentru a-l prezenta pe cel mai bun actor, francezul Jean Dujardin, răsplătit pentru rolul său din "The Artist". Creaţia a fost cumpărată de un colecţionar britanic de modă care a dorit să-şi păstreze anonimatul.

"Natalie a îmbrăcat o rochie de care s-a îndrăgostit. A fost rochia perfectă pentru o fată perfectă. Cred de asemenea că a fost şi un mare tribut adus eternităţii modei vintage", a declarat Juliana Carione, proprietara companiei Rare Vintage.

Stilista vedetei, Kate Young, a declarat că deşi Natalie a ales rochia în ultimul moment, aceasta i s-a potrivit fără probleme şi nu a avut nevoie de modificări. "Rochia purtată de Natalie este uimitoare. Este o rochie de la Rare Vintage, de pe strada 57 din New York. Am cumpărat-o, costă 50.000! Natalie vroia să îmbrace de fapt altă rochie, dar am primit un telefon de la Rare Vintage şi mi-au spus: <<Ar trebui să vezi rochia asta pentru Natalie>>. Aşa că am mers şi a probat-o. I-a venit perfect, fără nicio modificare, iar Natalie a zis ceva de genul: <<Asta ar trebui să fie, nu-i aşa?>>", a povestit stilista actriţei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Martie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alexandra pe 10 Mar 2012, 22:04
    ...

    Oribila rochie si pare cu cateva numere mai mare

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod