Robin Wright îşi injectează botox de două ori pe an

Actriţa, care urmează să se căsătorească cu logodnicul ei, Ben Foster, cu 14 ani mai tânăr, a declarat recent că face tratament facial cu botox de două ori pe an, pentru netezirea ridurilor.
"Este vorba despre cantităţi foarte mici de botox, de două ori pe an. Cred că majoritatea femeilor îşi injectează zece doze, dar o cantitate atât de mare îţi îngheaţă faţa şi nu o mai poţi mişca. Eu folosesc doar o doză, aplicată pe ici, pe colo, pentru netezirea ridurilor", a spus actriţa din serialul "House of Cards", ajuns la al treilea sezon.

Robin Wright a primit un Glob de Aur la categoria "cea mai bună actriţă într-un rol principal într-un serial de televiziune - dramă" pentru interpretarea din "House of Cards".


În acest serial, ajuns la al treilea sezon, care va fi difuzat începând din 14 februarie pe platforma online Netflix, Robin Wright interpretează rolul lui Claire Underwood, soţia abilului congressman Francis Underwood (Kevin Spacey), notează agenția Mediafax.
De cealaltă parte, în viaţa personală, Robin Wright a fost cerută recent în căsătorie de logodnicul ei, actorul Ben Foster, cu care are o relaţie din 2011, după ce s-au întâlnit pe platoul de filmare al dramei "Rampart".

Robin Wright va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în thrillerul "A Most Wanted Man", bazat pe adaptarea cărţii omonime a lui John Le Carré, în care joacă alături de regretatul Philip Seymour Hoffman, Willem Dafoe şi Rachel McAdams.

Actorul Ben Foster, născut în 1980, s-a impus în filmul lui lui Nick Cassavetes "Alpha Dog/ Mascul necruţător", în "3:10 to Yuma/ Drumul dreptăţii", de James Mangold.
A mai jucat în filmul "X-Men 3" şi în "30 Days Of Night".


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod