Robin Thicke recunoaște că nu el a compus piesa "Blurred Lines"

Cântăreţul american Robin Thicke a recunoscut că nu este autorul cântecului "Blurred Lines", unul dintre cele mai mari succese ale anului 2013, pentru care a fost acuzat de plagiat, alături de Pharrell Williams, potrivit unor documente judiciare publicate în presa americană.

Cântăreţul, deja criticat pentru misoginismul versurilor acestei piese de succes, a mărturisit în faţa unui tribunal din Los Angeles că nu putea să compună acest cântec întrucât se afla, în seara înregistrării, sub influenţa alcoolului şi a unui analgezic puternic, potrivit unor pasaje din depoziţia sa, publicate luni seară în The Hollywood Reporter, relatează agenția Mediafax.

Robin Thicke, care a făcut această declaraţie sub jurământ, spune că adevăratul compozitor al piesei "Blurred Lines" este Pharrell Williams, autorul unui alt cântec cu succes planetar - "Happy".

"Am compus şi produs şase albume, dar cel mai cunoscut single din cariera mea a fost compus şi produs de altcineva: eram gelos şi am vrut să îmi însuşesc meritul", a explicat cântăreţul american, mărturisind astfel că a minţit în declaraţiile anterioare.

"Înregistrarea a putut să se facă fără mine.

Eu doar am avut şansa de a fi acolo atunci când el (Pharrell Williams) l-a compus", a adăugat Robin Thicke, potrivit documentelor judiciare publicate în presa online americană.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod