Robert Pattinson şi Kristen Stewart s-au mutat împreună

Interpreţii personajelor Edward Cullen şi Bella Swan din filmele francizei "Amurg/ Twilight" au decis să se mute împreună, într-o reşedinţă din Los Angeles.
Interpreţii personajelor Edward Cullen şi Bella Swan din filmele francizei "Amurg/ Twilight" au decis să se mute împreună, într-o reşedinţă din Los Angeles.

Cei doi actori - care se află într-o relaţie de lungă durată, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale francizei "Amurg" - au decis să se mute oficial împreună, dorind să ducă relaţia lor de dragoste la un nivel superior, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenţia Mediafax.

"Ei se iubesc foarte mult deoarece pot să se comporte natural unul cu altul.
Au foarte mare încredere unul în altul"
, a declarat o sursă pentru HollywoodLife.com.

Aceeaşi sursă a precizat că celor doi actori nu le place faptul că nu pot să iasă în oraş mereu şi nu pot tot timpul să facă lucruri normale. "Ei cred că celebritatea i-a transformat în persoane plictisitoare pentru vârsta lor", a mai spus sursa citată.

Cu toate că preferă să stea acasă sau să petreacă alături de prieteni pentru a-şi menţine viaţa privată departe de lumina reflectoarelor, Robert şi Kristen s-au bucurat de o ieşire în oraş, joi noaptea, la Los Angeles.
Atunci, actorul în vârstă de 26 de ani şi actriţa de 22 de ani şi-au petrecut cea mai mare parte a nopţii în ipostaze tandre şi şoptindu-şi vorbe drăgăstoase.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod