Robert Pattinson apare dezbrăcat în noul său film

de Daniel Dumitrescu, 23 Martie 2012

Actorul va apărea în faţa fanilor cu o altă imagine, cea de "băiat foarte rău". El poate fi văzut dezbrăcat în noul său film, "Cosmopolis".

Actorul le prezintă fanilor o altă imagine, cea de "băiat rău". El poate fi văzut dezbrăcat în noul său film, "Cosmopolis".

Actorul care  îl interpretează pe vampirul Edward Cullent în seria "Amurg" / "Twilight" joacă rolul milionarului Eric Parker. Robert Pattinson poate fi văzut dezbrăcat în timp ce o femeie îl ameninţă cu arma în secvenţele care fac parte din "Cosmopolis", film ce urmează să fie lansat la sfârşitul lunii mai, anunță agenția Mediafax.

Filmul urmăreşte o zi din viaţa milionarului Eric Parker, care trece prin mai multe întâmplări semnificative în New York.

Robert Pattinson poate fi văzut dezbrăcat în timp ce o femeie îl ameninţă cu arma în secvenţele care fac parte din "Cosmopolis", film ce urmează să fie lansat la sfârşitul lunii mai.

Iniţial, actorul desemnat pentru rolul principal a fost Collin Farrell, dar el a fost nevoit sa renunţe din cauza programului încărcat.

Filmul îi mai are în distribuţie pe Paul Giamatti, Juliette Binoche, Samantha Morton şi Jay Burachel, notează Mediafax.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod