Robert Pattinson apare dezbrăcat în noul său film

Actorul va apărea în faţa fanilor cu o altă imagine, cea de "băiat foarte rău". El poate fi văzut dezbrăcat în noul său film, "Cosmopolis".

Actorul le prezintă fanilor o altă imagine, cea de "băiat rău". El poate fi văzut dezbrăcat în noul său film, "Cosmopolis".

Actorul care  îl interpretează pe vampirul Edward Cullent în seria "Amurg" / "Twilight" joacă rolul milionarului Eric Parker. Robert Pattinson poate fi văzut dezbrăcat în timp ce o femeie îl ameninţă cu arma în secvenţele care fac parte din "Cosmopolis", film ce urmează să fie lansat la sfârşitul lunii mai, anunță agenția Mediafax.

Filmul urmăreşte o zi din viaţa milionarului Eric Parker, care trece prin mai multe întâmplări semnificative în New York.

Robert Pattinson poate fi văzut dezbrăcat în timp ce o femeie îl ameninţă cu arma în secvenţele care fac parte din "Cosmopolis", film ce urmează să fie lansat la sfârşitul lunii mai.

Iniţial, actorul desemnat pentru rolul principal a fost Collin Farrell, dar el a fost nevoit sa renunţe din cauza programului încărcat.

Filmul îi mai are în distribuţie pe Paul Giamatti, Juliette Binoche, Samantha Morton şi Jay Burachel, notează Mediafax.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod