Robbie Williams va deveni tată pentru prima dată, anul acesta

de Daniel Dumitrescu, 30 Martie 2012

Cântăreţul britanic şi soţia sa, Ayda Field, vor deveni părinţi pentru prima dată, în a doua jumătate a acestui an.

Cântăreţul britanic şi soţia sa, Ayda Field, vor deveni părinţi pentru prima dată, în a doua jumătate a acestui an.

Artistul britanic a anunţat că soţia sa este însărcinată cu primul copil al cuplului şi a făcut publică această informaţie într-o manieră mai puţin convenţională, alegând să posteze câteva mesaje pe blogul său, informează site-ul music-news.com, citat de agenția Mediafax.

"Salut, prieteni, am un secret să vă spun: Ayda şi cu mine vom deveni părinţi în acest an! Am făcut sex! Treaba asta chiar a dat rezultate (sic)!", a declarat cântăreţul.

Williams, în vârstă de 38 de ani, spune că această experienţă este extrem de emoţionantă . Soţia sa a efectuat deja prima ecografie şi Robbie abia aşteaptă venirea pe lume a bebeluşului. "Am mers la medic pentru a face o ecografie şi am plâns de bucurie. Ne-am uitat apoi la reclame cu bebeluşi şi am plâns din nou. Camera copilului este deja pregătită.

Sunt îndrăgostit de persoana aceea micuţă care creşte în burtica mamei sale" , a adăugat Robbie Williams.

Robbie Williams şi Ayda Field s-au cunoscut la puţin timp după ce cântăreţul britanic s-a externat dintr-o clinică de tratare a dependenţei de droguri, în anul 2007. Aceea a fost a doua internare a starului, prima având loc în 1995, la puţin timp după ce Robbie Williams a părăsit grupul Take That, relatează Mediafax.

Robbie a cerut-o în căsătorie pe Ayda Field în noiembrie 2009, în timpul unei emisiuni radiofonice din Australia.

Înainte de nuntă, potrivit presei britanice, cântăreţul ar fi convins-o pe viitoarea lui soţie să semneze un contract prenupţial, pentru a-şi proteja averea de aproximativ 100 de milioane de dolari, în eventualitatea unui divorţ.

Robbie şi Ayda s-au căsătorit în august 2010 în cadrul unei ceremonii spectaculoase, ce a fost organizată la vila pe care artistul britanic o deţine la Los Angeles.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod