Robbie Williams şi-a făcut transplant de păr

Cântăreţul britanic a dezvăluit că şi-a făcut transplant de păr, deşi nu avea nevoie de această intervenţie, în perioada în care locuia la Los Angeles.
Într-un interviu acordat pentru emisiunea de televiziune "The Graham Norton Show", cântăreţul britanic a spus că în acea perioadă a vieţii sale s-a "molipsit" de obsesia Hollywood-ului pentru "îmbunătăţirile" fizice, informează site-ul contactmusic.com, citat de agenția Mediafax.

"Am locuit la Los Angeles vreme îndelungată, iar oamenii de acolo spun: «Dacă stai într-o frizerie suficient de mult, vei sfârşi prin a-ţi face o tunsoare nouă». Ei bine, dacă locuieşti la Los Angeles suficient de mult, vei face până la urmă o operaţie estetică", a spus artistul britanic, citat de tabloidul Daily Mail.

"Mi-am făcut transplant de păr, deşi nici măcar nu aveam nevoie.
Acesta e cel mai ciudat aspect. Aveam trei luni de vacanţă şi mă plictiseam"
, a adăugat Robbie Williams.

În timpul aceluiaşi interviu, artistul britanic a dezvăluit şi motivul pentru care a decis să se mute şi să trăiască la Londra alături de soţia sa Ayda şi de fiica lor, Theodora.

"Teddy (Theodora, n.r.) s-a născut în urmă cu 13 luni şi, dintr-o dată, mi s-a făcut dor de acasă. Vreau ca ea să aibă susceptibilitatea specifică britanicilor şi să înţeleagă ironia", a spus cântăreţul.

Potrivit Music Week, noul LP al cântăreţului Robbie Williams, intitulat "Swings Both Ways", a înregistrat cele mai mari vânzări în precomandă din istoria site-ului Amazon.co.uk.
Albumul, care a fost lansat luni, 18 noiembrie, a devenit deja materialul discografic cu cele mai mari vânzări în prima săptămână după lansare din anul 2013 pe site-ul acestui retailer online, depăşind recordurile precedente, stabilite de albume precum "Progress" (Take That), "I Dreamed A Dream" (Susan Boyle), "X & Y" (Coldplay) şi "Lioness: Hidden Treasure" (Amy Winehouse), informează Mediafax.

Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium" şi semnând un contract cu casa EMI în 2002 în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari.
Însă, în momentul în care albumul său "Rudebox" a fost lansat, în 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star", în 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenţă tot mai pală în peisajul muzicii pop britanice şi care eşuase în încercarea sa de a se impune pe piaţa muzicală americană.

Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That în 2010, alături de care a înregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.



Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod