Robbie Williams se înfometează ca să slăbească

Cântăreţul, care a împlinit 40 de ani pe 13 februarie, a declarat recent într-un interviu la radio că se înfometează pentru a pierde în greutate şi că îi place să lucreze la noi albume deoarece uită să mai mănânce în timp ce compune.
Williams a spus că a început să renunţe la alimentele bogate în calorii în preajma Crăciunului, pentru a evita îngrăşarea de sărbători, însă a continuat regimul hipocaloric şi în 2014, relatează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

"Secretul meu este să nu mănânc. Crăciunul a însemnat doar o mare abundenţă de ciocolată, prăjituri, zahăr şi carbohidraţi. Regimul meu de până acum înseamnă un mic dejun copios şi două shake-uri proteice pentru tot restul zilei"
, a afirmat Robbie Williams, într-un interviu acordat postului de radio Mix 94.5 din Australia.

În luna decembrie a anului trecut, Robbie Williams a afirmat că în 2014 îşi va face o operaţie de liposucţie, deoarece se teme de criza bărbatului de vârstă mijlocie.
Totodată, el a spus că fiica lui, Theodore Rose, născută în 2012, l-a determinat să ducă un stil de viaţă mai sănătos. "Odată cu naşterea lui Teddy, fiica mea, am început să am o altă perspectivă asupra lumii. Nu mai fumez trei pachete de ţigări pe zi, mă duc la culcare devreme. Au avut loc o serie de schimbări de ordin fizic şi psihic", declara artistul la momentul respectiv.

Robbie Williams s-a bucurat de un succes uriaş după ce a părăsit grupul Take That, lansând o serie de albume şi de single-uri precum "Angels" şi "Millennium" şi semnând un contract cu casa EMI în 2002, în valoare de mai multe zeci de milioane de dolari.
În 2010, Robbie Williams s-a reunit cu foştii lui colegi din grupul Take That, alături de care a înregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil în 2011, notează Mediafax. Cântăreţul spune că această experienţă l-a ajutat să îşi recapete încrederea în propriile forţe, convingându-l de faptul că încă mai poate să aibă succes susţinând concerte pe stadioane mari, în calitate de artist solo.

În luna septembrie, Robbie Williams va susţine o serie de concerte în Australia, în cadrul turneului mondial "The Swing Tour Live", iniţiat după lansarea celui mai recent album al său, "Swing Both Ways", în noiembrie 2013.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod