Robbie Williams nu se intoarce la Take That

30 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Robbie Williams nu se intoarce la Take That

Gary Barlow, component al formatiei Take That, a negat zvonurile potrivit carora Robbie Williams se va alatura in viitorul apropiat fostilor sai colegi de trupa, releva site-ul FemaleFirst.

Cantaretul a declarat ca toti asteapta cu nerabdare reunirea cu fostul coleg - care a parasit formatia in anul 1995, in favoarea unei cariere solo - insa nu crede ca exista sansa de a canta impreuna prea curand.

Potrivit speculatiilor presei, reunirea trupei ar depinde de o discutie telefonica intre Barlow si Williams, insa Gary a negat ca ar astepta un telefon de la Robbie: "L-am auzit pe Robbie spunand asta de 50 de ori.
De fiecare data, spunem acelasi lucru: ne-ar placea foarte mult sa cantam impreuna, insa Rob este in studio acum, inregistreaza noul album, iar noi vom fi in turneu vara aceasta".


Solistul a adaugat: "Se va intampla, insa nu stiu cand".

Saptamana trecuta, Williams a marturisit ca este pregatit sa revina in grupul din care mai fac parte Mark Owen, Jason Orange si Howard Donald: "Cred ca ar fi distractiv. Ar fi bine. Pastrez legatura cu ei, chiar si cu Gary, asa ca pare sa se concretizeze din ce in ce mai mult, cu fiecare saptamana care trece.
Baietii par pregatiti pentru asta, iar unii cred ca reunirea este ceva sigur".


Speculatiile presei indicau faptul ca baietii de la Take That sunt in pline negocieri pentru sustinerea mai multor concerte in Londra. O sursa a declarat: "Este o chestie sigura - sa nu credeti altfel. Va fi cea mai spectaculoasa revenire din toate timpurile. Insa totul este secret, pentru moment".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod