Robbie Williams ar face sex cu Mila Kunis

Cântăreţul britanic, căsătorit şi proaspăt tătic, a mărturisit că nu s-ar mai putea opri dintr-o partidă de sex cu actriţa americană pentru că aceasta este foarte frumoasă.

Robbie este căsătorit cu actriţa Ayda Field, cu care se înţelege minunat şi care i-a dăruit în august un băieţel, dar a recunoscut că i-ar fi greu să plece din pat de lângă Mila Kunis, informează site-ul femalefirst.co.uk.

În timpul unui interviu acordat postului britanic Capital Radio, artistul a fost întrebat dacă i-ar plăcea să se întâlnească cu Mila într-o cameră modestă de hotel. "Sunt căsătorit şi îmi respect şi iubesc foarte mult soţia", a pecizat Robbie Williams.

"Dar Mila ar putea să mă întâlnească la cel mai apropiat hotel, Travelodge. O cameră costă doar 27,99 de lire după amiaza, Mila, te aştept acolo", a glumit el, adăugând că actriţa americană e foarte frumoasă.

Văzând că Robbie ţine la glume, realizatorul interviului i-a mai servit una, întrebându-l dacă soţia lui Gary Barlow, colegul de la Take That, este atractivă. Robbie a devenit imediat serios: "Nu din nou. Ştiţi câte probleme am avut în ultimul timp.
Este jenant pentur amândoi, sunt căsătorit acum."


Artistul în vârstă de 38 de ani a vorbit despre soţia lui şi a mărturisit că îi face plăcere să-i schimbe scutecele fetiţei sale, Theodora, spunând despre această sarcină neplăcută că este "o experienţă cosmică".

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
30 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod