Robbie Williams a sosit în România. Care sunt cerințele starului

Cântăreţul britanic a sosit, joi seară, în România, urmând să susţină un concert vineri seară, în Piaţa Constituţiei din Bucureşti.

Robbie Williams a venit în România joi seară, cu un avion privat, care a aterizat la ora 18.10, la terminalul Ţiriac Air din Aeroportul Internaţional "Henri Coandă". Robbie Williams era însoţit de membri ai staff-ului său, dar şi de Spencer, câinele lui de culoare albă.

Artistul va sta la un hotel de cinci stele din Bucureşti, după cum au declarat surse citate de Mediafax.

Cântăreţul britanic va concerta vineri în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, evenimentul fiind o producţie semnată de Marcel Avram, împreună cu D&D East Entertainment şi East European Production.

Potrivit organizatorilor, Williams a cerut să i se asigure în ziua concertului un meniu sănătos, constituit din preparate proaspete, aprovizionarea fiind făcută constant pe parcursul întregii zile.

Pentru masa de prânz şi cină s-au solicitat peşte cu carne albă şi somon, miel, legume verzi, orez brun, paste de quinoa şi sushi.
Artistul a mai cerut ca în backstage să aibă un espressor, ceainic electric, gumă de mestecat, lapte proaspăt şi băuturi energizante necarbonatate.

Totodată, cabina din backstage va fi mobilată cu canapele şi fotolii confortabile, lămpi decorative şi plante şi flori naturale. Robbie Williams va mai avea la dispoziţie un X-Box 360 şi un televizor cu diagonala de 40’’ (101,6 centimetri), au mai precizat organizatorii concertului.

Peste 60.000 de spectatori sunt aşteptaţi la concertul pe care cântăreţul britanic Robbie Williams îl va susţine în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, vineri seară.

Lucrările de amenajare a scenei, care măsoară 57 de metri lungime şi 30 de metri adâncime, au început pe 11 iulie.
Întreaga producţie este pregătită de 300 de membri ai staff-ului artistului şi 150 de maşinişti, iar paza va fi asigurată de 600 de agenţi de securitate.

Concertul lui Robbie Williams face parte din turneul internaţional "Let me Entertain You", care se desfăşoară în peste 10 ţări.

Accesul la concertul pe care cântăreţul britanic Robbie Williams îl va susţine în Piaţa Constituţiei din Bucureşti, vineri, este permis de la ora 16.00, potrivit organizatorilor evenimentului, D&D East Entertainment.

În deschiderea concertului susţinut de Robbie Williams vor susţine recitaluri artistul britanic Lemar şi cântăreaţa Delia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod