Rob Schneider a lesinat in timp ce filma comedia "Marele Stan"

Facebook Twitter Comenteaza
Rob Schneider a lesinat in timp ce filma comedia

In timpul filmarilor la "Marele Stan"/"Big Stan", comedia care marcheaza debutul regizoral al lui Rob Schneider, vedeta a lesinat datorita temperaturii ridicate din acea perioada.

Nominalizat la 3 Premii Emmy pentru prestatia sa din cadrul show-ului "Saturday Night Live", Rob Schneider a reusit sa se impuna ca una dintre figurile marcante de la Hollywood, atat ca actor, scenarist, producator precum si mai nou, ca regizor.

Marele Stan este o noua comedie, care din 18 iulie va avea premiera si in Romania, un film care il aduce pe Rob Schneider in rolul unui escroc mai slab de inger, pe cale sa descopere ca cel mai mare cosmar al sau devine realitate: va infunda puscaria pentru inselaciune. Terifiat de ceea ce avea sa-l astepte in inchisoare isi angajeaza un guru al artelor martiale pentru a-l transforma intr-un expert al tehnicilor de lupta, capabil sa-i tina la distanta pe toti detinutii care vor sa-l cafteasca sau chiar... sa-l iubeasca.

Din 18 iulie, cea mai recenta comedie semnata Rob Schneider va avea premiera in cinematografele: CinemaPRO, Hollywood Multiplex, Movieplex, Patria si Cinema City (Timisoara).

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod