Rita Muresan l-a batut mar pe Morosanu

Vedetele s-au trezit duminica dimineata sa joace squash in cadrul finalei competitiilor Romania PSA International 2014 și Cupa Wilson Aerosquash, cele mai importante evenimente de squash care au loc in Romania.

Curajoasa din fire Rita Muresan l-a provocat pe luptatorul K1 Catalin Morosanu la o partida si l-a batut mar, l-a si filmat cu telefonul mobil cand isi recunostea public infrangerea "a pierdut cu eleganta", a declarat creatoarea de moda care are experienta, ea joaca de doua luni la Aerosquash Baneasa.

Razvan Ciobanu s-a apucat si el de squash pentru ca este sportul la care se arde cel mai mare numar de calorii in cel mai scurt timp, el a avut-o ca partenera pe DJ Vika Jigulina cu care se antreneaza pentru campionatul vedetelor care o sa aiba loc in curand.

"E captivant, e distractiv, arzi multe calorii, alergi mult, dar imi place, iar Vika e o partenera pe cinste, nu te lasa sa respiri, nu poti sa tragi chiulul cu ea", a declarat designer-ul.

Familia Huidu a venit in formula completa, Giulia, Antonia si Vlad, in timp ce Giulia a stat cu ochii pe cea mica, sotul ei a jucat cu Serban Copot (Hiena de la Animal X).

Pe viata si pe moarte s-au luptat si Adela Popescu si Radu Valcan, un cuplu doar acasa nu si pe terenul de squash. Printre vedetele care au onorat invitatia de a promova acest sport relativ nou in Romania s-au numarat si Mircea Solcanu, venit cu micul lui partener catelul yorkie, dar si creatoarea de moda Maria Simion si iubitul ei, motociclistul Catalin Cazacu, Diana Munteanu, Octavia Geamanu.

Pentru mai multe detalii: www.aerosquash.ro
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod