Rita Mureşan, criticată pentru povestea ei despre slăbit: "A coborît îngerul din ceruri şi i-a comunicat corpului să slăbească"

Creatoarea de modă a slăbit spectaculos: ea a reuşit să dea jos 40 de kilograme. Ea nu a dorit să dezvăluie cum a reușit această performanță, dând de înţeles că "terapia cu îngeri" a ajutat-o.

Rita nu a vrut să spună nici cum s-a îngrăşat, spunând doar că "în perioada asta eu puteam să mă înbolnăvesc, însă Dumnezeu mi-a dat doar kilogramele în plus".

Iulia Albu s-a arătat mai mult decât sceptică şi a subliniat că Rita Mureșan nu are simţul realităţii. Din punctul ei de vedere, Rita nu are de ce să susţină că e creatoare de modă, pentru că nu are studii în domeniu. "Bine că are simţul realităţii. A coborît îngerul din ceruri şi i-a comunicat corpului să slăbească.

Cei care mănâncă mult ajung supraponderali. Sunt şi femei aşa care arată bine şi eu nu le-aş vedea altfel. Am avut un şoc când a slăbit Teo. Nu că Rita ar fi relevantă pe vreun plan. A terminat un liceu pedagocic, în ce univers e ea designer? Nu are legătură cu domeniul. Rita este o doamnă care a terminat liceul pedagogic. Pentru ce branduri internaţionale a creat?", a atacat-o fosta soție a lui Mihai Albu la Kanal D.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod