Rihanna va lansa o colecţie de încălţăminte la Săptămâna Modei de la New York

Cântăreaţa va lansa prima sa colecţie de încălţăminte pentru brandul Puma, în februarie 2016, la Săptămâna Modei de la New York, informează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.
Artista pop/ hip-hop a fost numită în funcţia de director de creaţie al grupului Puma, un gigant în industria producătorilor de echipamente sportive, în 2014. Ea a lucrat intens în ultimele luni cu designerii brandului pentru a crea o colecţie specială de pantofi.

Vedeta va prezenta noua colecţie în cadrul evenimentului "Puma by Rihanna" ce va avea loc pe 12 februarie 2016, la Săptămâna Modei de la New York, a anunţat ediţia britanică a revistei Vogue.

Rihanna a dezvăluit aceste informaţii, joi, prin intermediul unor mesaje publicate pe Twitter, în care a prezentat şi o serie de informaţii despre a doua ediţie a unui eveniment de caritate pe care îl organizează - Diamond Ball.

Pe site-ul de licitaţii Paddle8.com artista a pus deja în vânzare o pereche de bilete de avion spre New York şi bilete în primul rând la prezentarea colecţiei de toamnă-iarnă Puma la Săptămâna Modei de la New York.
Preţul de pornire a fost stabilit la 15.000 de dolari.

Licitaţiile se vor încheia la sfârşitul după-amiezei de joi, cu câteva ore înainte ca Rihanna să participe la gala de caritate Diamond Ball pe care o organizează în Santa Monica din California, pentru a strânge fonduri în beneficiul fundaţiei sale (Clara Lionel Foundation), care ajută comunităţile din lumea întreagă să îşi amelioreze calitatea vieţii, sănătatea, educaţia, artele şi cultura.

Una dintre vedetele licitaţiei va fi bradul de Crăciun din 2014 al Rihannei, creat de artistul Jorge Morfin.
Însoţit de un autograf al cântăreţei, bradul este estimat la 15.000 de dolari, relatează site-ul menționat de

Artistul de comedie Kevin Hart va fi prezentatorul ediţiei din acest an a evenimentului Diamond Ball. Cântăreţul Lionel Richie va asigura un moment muzical.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod