Rihanna, poze topless în vestiar - FOTO

Invitată pentru a fi una dintre manechine la show-ul Victoria Secret, vedeta nu a scăpat ocazia să atragă toate privirile pe scenă. Cântăreaţa a postat fotografii incitante şi din spatele scenei.

 

Pentru această ocazie, Rihanna a purtat două tipuri de lenjerie. Una roz cu cizme de aceeaşi culoare care îi ofereau imaginea unei adolescente, dar care contrasta puternic cu machiajul mai întunecat, iar alta mai elegantă, de culoare neagră, informează site-ul Fashion & Style, citat de agenţia Mediafax.


Rihanna a interpretat şi două cântece la prezentarea de lenjerie de pe noul ei album, "Unapologetic", "Diamonds" şi "Fresh off the runway", melodie apropiată evenimentului.

Spectacolul pentru fanii Rihannei nu s-a încheiat însă odată cu ieşirea cântăreţei de pe scenă. În vestiar, Rihanna a renunţat la top şi a pozat pentru a urca imagini pe Twitter.

Rihanna nu a scăpat ocazia să pozeze şi alături de fotomodelele de la Victoria Secret.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Noiembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alle!;;) pe 11 Nov 2012, 20:58
    ''Noua'' Rihanna

    Ne puteam astepta la altceva din partea Rihannei? Inainte, sincer, o apreciam, dar acum e din ce in ce mai vulgara si nu imi mai place. R.I.P. the old Rihanna!:(

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod