Rihanna îşi doreşte un copil

Cântăreața a mărturisit că şi-ar dori să aibă un copil în următorii cinci ani şi că se pregăteşte pentru o viaţă fără turnee şi fără un program încărcat, informează site-ul contactmusic, citat de Mediafax.
Cântăreața a mărturisit că şi-ar dori să aibă un copil în următorii cinci ani şi că se pregăteşte pentru o viaţă fără turnee şi fără un program încărcat, informează site-ul  contactmusic, citat de Mediafax.

"Cel mai probabil voi avea un copil. Şi mă rog să pot merge în vacanţă pentru o lună întreagă", a povestit cântăreaţa pentru Elle UK. "Am şi nişte mici rezerve, aşa că nu voi fi în turneu toată viaţa, a mai spus cântăreaţa care s-a împăcat recent cu Chris Brown, cu care a avut o relaţie tumultuoasă.

"Am vrut ca el să ştie cum e să mă piardă şi să simtă consecinţele acestui lucru.
Şi când rahatul ăla (dragostea pentru el ) a revenit în viaţa mea, m-am simţit de parcă ar fi căzut un zid peste mine", a povestit Rihanna, referitor la faptul că s-a împăcat cu Brown, care a fost acuzat anterior că a lovit-o, lucru care a dus la despărţirea lor. "Trebuie să fiu sinceră cu mine, nu pot să îmi îngrop sentimentele"
, a adăugat ea.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Martie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod