Rihanna, din nou in studio

9 Martie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Rihanna, din nou in studio

Viata cantaretei Rihanna revine la normal, dupa incidentul de violenta domestica in care au fost implicati atat ea, cat si iubitul ei, Chris Brown. Jurnalistii de la HipHollywood.com declara faptul ca, incepand de astazi, vedeta s-a intors in studioul de inregistrari, unde se va ocupa de un nou material discografic.

Solista incearca sa treaca peste nefericitul incident - Brown a fost acuzat de agresiune fizica, iar Rihanna a avut nevoie de ingrijiri medicale pentru vanataile si ranile suferite. Agresiunea s-a produs in noaptea dinaintea festivitatii de decernare a premiilor Grammy, in urma unui scandal care a escaladat.

Cu toate acestea, cantareata isi vede mai departe de viata. Potrivit afirmatiilor producatorului sau, Adonis Shropshire, Rihanna este acum pregatita sa inregistreze un nou proiect muzical.

Acesta a declarat pentru HipHollywood.com: "Asa cum oricui din lumea asta i se intampla sa treaca prin ceva dureros, trebuie sa gasesti resurse sa iesi din aceasta stare.".

In prezent, Brown este in stare de libertate, in urma achitarii unei cautiuni de 50.000 $. Starul urmeaza sa revina in sala de judecata luna viitoare, pe data de 6 aprilie.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod