Rihanna are cei mai sexy pantaloni

Cântăreața a postat pe Twitter o imagine provocatoare, prin care lansează o nouă tendință în modă: pantalonii scurți în stil tanga.

Cântăreața a postat pe contul personal de Twitter o imagine provocatoare, prin care lansează o nouă tendință în modă: pantalonii scurți în stil tanga.

Rihanna a îmbrăcat o pereche de tanga roz aprins peste care a tras o pereche de jeanși tăiați foarte-foarte scurt.

Ea a postat și un mesaj care pare să-i fie adresat fostului ei iubit, Chris Brown, de care s-a despărțit recent pentru a doua oară. "Nu ți-e dor de asta?", a întrebat Rihanna.

În urmă cu două săptămâni, cântăreţul şi compozitorul Chris Brown a confirmat cea de-a doua despăţire de Rihanna şi a petrecut cea de-a 24-a aniversare a sa fără cântăreaţă.

Rihanna şi Chris Brown s-au despărţit prima dată în 2009, după ce artistul a agresat-o fizic pe iubita lui. De atunci, rapperul a avut o scurtă relaţie cu modelul Karrueche Tran, iar Rihanna cu muzicianul Drake.

Chris Brown a spus că a doua despărțire este "definitivă", deoarece el este "prea tânăr" pentru a avea "o soţie" sau o relaţie asemănătoare căsătoriei şi că vrea să se concentreze mai mult asupra sa.

"Iată cum văd eu lucrurile ... O voi iubi mereu pe acea persoană (Rihanna -n.r.), dar oamenii diferă, au nevoi şi dorinţe diferite şi, până la urmă, şi ea este foarte tânără. Nu mă pot concentra pe o relaţie de tipul căsătoriei cu cineva atât de tânăr. Plus că şi eu sunt foarte tânăr. Trebuie să merg mai departe şi să fiu bărbatul şi artistul Chris Brown, fără a mă teme că trebuie să am mereu grijă de cineva", a spus Chris Brown.

În luna octombrie 2012, Rihanna a anunţat că îşi doreşte să se căsătorească cu Chris Brown şi chiar să aibă copii cu acesta.

Brown a fost plasat în regim de libertate condiţionată pentru o perioadă de cinci ani şi condamnat la şase luni de muncă în folosul comunităţii, după ce a pledat vinovat în procesul în care a fost acuzat că a bătut-o pe fosta lui iubită Rihanna, cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Grammy din 2009.


Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Mai 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lorena pe 24 Mai 2013, 22:50
    :O

    femeia asta este nebuna!!!!!!!!!!!!!

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod