Rihanna ar putea interpreta rolul lui Whitney Houston

Cântăreaţa din Barbados ar putea juca rolul divei într-un film biografic.
Cântăreaţa din Barbados ar putea juca rolul divei într-un film biografic.

Rihanna a intrat în competiţie cu Jennifer Hudson, Vivica Fox şi Jordin Sparks pentru a juca rolul regretatei artiste, anunţă revista People.

Scenariul producţiei biografice, la care va contribui şi Clive Davis, mentorul lui Whitney Houston, este deja în lucru, iar filmările vor începe curând.

Din distribuţia filmului ar putea face parte şi Willow, fiica actorului Will Smith, favorită pentru rolul cântăreţei în copilărie.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cnv pe 14 Mar 2012, 20:25
    RIHANNA

    Elena, u klar nu ai auzit kum kânta RIHANNA!!!!!!!! Chiar are voce shi knd va avea vârsta lui Whitney Huston suntttt sigura k va avea aceashi faima k ea!!!!!!!!!!!

    1
    0

  • Eleny pe 5 Mar 2012, 17:01
    Nuuu,categoric

    Rihanna,e varza...nici macar nu seamana cu Whitney,e plina de tatuaje...dezgustator.Nuuuuuuuuuu,categoric nu e facuta pt.un rol ca asta,e groaznika.:((((

    1
    1

  • elena pe 29 Feb 2012, 12:05
    Rihana...

    Whitney huston a fost si va ramane mereu o mare artista cu o voce si o inima de aur..merita respect,din pactae viata in fat reflectoarelor nu i-a facut un bine...si totusi.. Rihana...nici nu se compara...nu ii ajunge nici la degetul mic..fetita asta nu stie decat sa se dezbrace..voce nu are..nu merita sa joace rolul ..

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod