Ricky Martin, prima apariţie pe covorul roşu cu noul iubit

Dacă săptămâna trecută, presa din afară i-a surprins pe cei doi iubiţi împreună pe o plajă din Malibu, acum relaţia lor a fost confirmată.
Ricky Martin şi Ywan Yosef au avut prima apariţie în public. Cei doi au păşit pe covorul roşu al Galei Amfar din Sao Paulo, ţinându-se de mână, iar celebrul artist a postat şi pe contul său de Instagram o fotografie de cuplu, cu un comentariu sugestiv: "Yup".

Jwan Yosef este un pictor născut în Siria, crescut în Suedia şi care locuieşte în prezent în Londra, scrie revista People.

În ianuarie 2014, Ricky Martin s-a despărţit de fostul său iubit Carlos Gonzalez Abella, cu care a avut o relaţie de câţiva ani, şi anunţa că este deschis unei noi relaţii.
Cei doi i-au crescut împreună pe cei doi copii Matteo şi Valentino, care au fost născuţi de o mamă surogat, în august 2008.

Ricky Martin, în vârstă de 42 de ani, care a lansat hituri precum "Livin' la Vida Loca", "She Bangs" şi "Nobody Wants to Be Lonely" şi a vândut peste 60 de milioane de albume pe plan internaţional, a anunţat că este homosexual în 2010, în emisiunea celebrei realizatoare de televiziune Oprah Winfrey, iar de atunci a devenit un veritabil model al comunităţii gay, în special în lumea latino-americană.

Yup.

A photo posted by Ricky (@ricky_martin) on Apr 15, 2016 at 9:59pm PDT


 

We cleaned up good. THANK YOU @amfar for an amazing event @riccardotisci17 ph: @lecovianaphotos

A photo posted by Jwan Yosef (@jwanyosef) on Apr 17, 2016 at 3:21pm PDT

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod