Richard Gere s-a despărţit de soţia sa, Carey Lowell

Actorul american s-a despărţit de soţia sa, Carey Lowell, punând astfel capăt unui mariaj care a durat 11 ani, informează site-ul revistei People.
Informaţia a fost confirmată pentru revista People de un prieten apropiat al cuplului. "Vor încerca să facă tot ce este posibil pentru a rămâne prieteni şi pentru a pune pe primul loc interesele copilului lor", a declarat sursa pentru publicația citată de agenția Mediafax.

Richard Gere şi Carey Lowell s-au căsătorit în urmă cu 11 ani, dar locuiau deja în locuinţe separate de ceva vreme. Actorul, în vârstă de 64 de ani, locuia într-o vilă din Bedford, în statul New York, iar Carey Lowell, în vârstă de 52 de ani, într-o altă vilă a cuplului, în North Haven, în acelaşi stat american.

Potrivit unor surse citate de New York Post, actorul, care este un budist devotat, apreciază liniştea şi singurătatea, în timp ce soţia sa, fostă actriţă şi model, aprecia viaţa socială activă.

Richard Gere şi Carey Lowell s-au căsătorit în 2002, după o relaţie de şapte ani.
Cei doi au împreună un fiu, Homer, care s-a născut în anul 2000, notează Mediafax.

Cei doi soţi au fost văzuţi pentru ultima dată împreună în public în luna iunie, la o gală de caritate organizată la New York.
 
 

Richard Gere, desemnat cel mai sexy bărbat în viaţă de revista People în anul 1999, a mai fost căsătorit cu top-modelul Cindy Crawford în perioada 1991-1995.

Carey Lowell a avut alte două mariaje - cu fotograful de modă John Stember şi cu actorul şi regizorul Griffin Dune, cu care are o fiică în vârstă de 23 de ani, Hannah.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod