Reuniunea Vocea României în Club Tribute

Șase dintre foștii concurenți de la Vocea României se reunesc joi seară pentru un show de senzație în Club Tribute din București.

Șase dintre foștii concurenți de la Vocea României se reunesc joi seară pentru un show de senzație în Club Tribute din București.

Dragoș Chircu, Liviu Teodorescu, Lucia Dumitrescu, Alexandra Crăescu, Daniel Max Dragomir și Anthony Icuagu se vor revedea, la trei luni de la finalul concursului televizat de la Pro TV, și vor demonstra, în fața unui public de peste 500 de persoane, cât de talentați sunt.

Artiștii aflați la începutul carierei vor avea șansa să cânte pe scena pe care au evoluat artiști consacrați precum Loredana, Horia Brenciu, Holograf, Iris, dar și Kevin Costner.

Cei șase artiști vor interpreta hituri internaționale, 100% live, retrăind emoțiile din timpul show-ului de la Pro TV.

Ideea acestui eveniment i-a aparținut lui Dan Cociș, manager Club Tribute, cel care a reinventat și celebrul festival George Enescu. “Vocea României a fost un fenomen național pe care îl aducem pe scena Tribute. Cu fiecare eveniment pe care îl organizăm, încercăm să promovăm muzica live de calitate. Artiștii sunt aleși cu atenție, chiar dacă uneori apelăm și la cei aflați la început de drum în carieră. Important este să fie talentați”, declară Dan Cociș.

Evenimentul din Club Tribute va avea loc joi, 15 martie, începând cu orele 23.30.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod