Rețetele Adinei Halas: Cum să-ți faci singură crema de ochi și pasta de dinți

Fosta prezentatoare TV a mărturisit că nu mai cumpără din comerț aceste produse, pentru că preferă să le prepare chiar ea, acasă, din ingrediente naturale.

Pentru a îndepărta cearcănele, pe lângă cremă, hidrataţi-vă, odihniţi-vă şi încercaţi să aveţi o dietă echilibratăAdina Halas
Ea a explicat pentru ziarulring.ro care sunt rețetele ei: "Pentru prepararea cremei, aveţi nevoie de următoarele ingrediente: o jumătate linguriţă ceară de albine, o linguriţă unt de shea (nerafinat), o capsulă vitamina E, o jumătate de linguriţă ulei de migdale dulci, o jumătate linguriţă ulei de jojoba, o jumătate linguriţă ulei de avocado şi o linguriţă ulei de argan", a spus Adina Halas.

Vedeta a mai spus că pentru pasta de dinți naturală, cu efect de albire, folosește următoarele ingrediente: ulei de cocos, pudră de argilă, sintol, care protejează foarte bine împotriva cariilor, bicarbonat de sodiu, care este uşor abraziv şi ajută foarte mult la curăţarea dinţilor, ulei de eucalipt (poate fi înlocuit cu ulei de mentă sau de lămâie, portocale), glicerină.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Noiembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod