Replica lui Teo, acuzată că a mers la spital ca să facă rating

După ce luni a ajuns la spital pentru analize amănunțite, chiar înainte de a intra în direct, vedeta TV a fost acuzată că ar fi regizat acest episod pentru audiență.
Teo Trandafir le-a răspuns marți, pe blogul ei, celor care susțin că venirea sa la spital a fost "o acţiune de marketing".

"Să ne ajute Dumnezeu, o spun cu mâna pe inimă... Am văzut comentariile unor doamne şi domni, legate de <<vizita>> mea la spital, de azi. Am ajuns să credem că un om merge acolo că să facă rating. Nu e numai înjositor pentru cel acuzat de o asemenea infamie, ci şi pentru cel care ar putea să şi-o imagineze", a scris ea. 

"Mi s-a părut infiorător.
Să poţi suspecta pe cineva că iese în scaun cu rotile dintr-un spital în ciuda faptului că e complet sănătos. El, nu spitalul. Vă daţi seama că m-am strâns în mine, apoi m-am gândit aşa: hoţul strigă hoţii! El e cel care înţelege mecanismul. Numai cineva care e dispus să provoace o nenorocire, luând-o în derâdere, dintr-un interes, oricare ar fi el, ar putea concepe un asemenea plan, pe care, iată, acum îl consider facil. Atunci, nu. Mă chinui de duminică. E nevoie de martori? Cumplit"
, a continuat Teo.
 
 

Vedeta a explicat și de ce râdea când a ieșit din unitatea medicală, spunând că a făcut eforturi să arate că totul e în regulă: "Iarăşi, mă întreabă cineva de ce râdeam, dacă am fost la spital.
Pentru că am încercat, pare-se că am şi reuşit, în mare parte, să-mi păstrez zâmbetul, de dragul celor care m-au ales ca ţintă a atenţiei. Nu o să mă mai întristeze că mă suspectează unii de noroi moral, jucându-mi sănătatea (tocmai sănătatea) la ruletă divină. O să-i rog doar să mă lase aşa, neprivită. N-o să mă doară."

Vedeta de la Kanal D a încheiat într-o notă optimistă: "Ceilalţi oameni (care vor înţelege că un om care a fost bolnav rău la un moment dat trebuie să dea atenţie oricărui semn de recidivă) îmi vor fi oaspeţi în imaginaţie şi în realitate în fiecare zi."


Foto: WOWbiz.ro

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Septembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cetatean pe 4 Oct 2013, 12:05
    teo

    Scaun cu rotile pentru niste analize amanuntite ?! Pai ce, aceste analize se fac numai dupa ce ai stat neimincat si nebaut vreo 2-3 luni?! Vad ca in scaunul in care pozeaza sta foarte bine, nu pare a avea vreo problema !!! Consider ca cel mai bun cuvint care o caracterizeaza pe aceasta duduie este "exagerarea".

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod