Renee Zellweger se întoarce la actorie după patru ani

Deţinătoare a unui premiu Oscar, vedeta se întoarce la actorie după o pauză de patru ani, în filmul "The Whole Truth", în care joacă alături de Daniel Craig.
Thrillerul "The Whole Truth", regizat de Courtney Hunt ("Râul îngheţat/ Frozen River"), ar putea să îi revitalizeze cariera actriţei, care, la începutul anilor 2000, se bucura de un mare succes în rândul publicului şi criticilor, informează site-ul hollywoodreporter.com, citat de Mediafax.

Însă cele mai recente filme în care a jucat actriţa în vârstă de 44 de ani - precum "Nou-venită în oraş/ New in Town" şi "Jocuri murdare/ Leatherheads" - nu au avut succes, iar "My Own Love Song", un road movie cu cântece de Bob Dylan pe coloana sonoră, din 2010, a fost chiar lansat direct pe DVD, fiind un imens eşec comercial.

Actriţa Renee Zellweger este deţinătoare a unui premiu Oscar, a unui Glob de Aur şi a unui premiu BAFTA pentru rolul din filmul "Cold Mountain" (2003).
De asemenea, ea a primit alte două Globuri de Aur, pentru rolurile din filmele "Chicago" şi "Sora Betty", notează Mediafax.

Actriţa ar urma să-şi reia şi rolul titular într-un al treilea film din seria "Jurnalul lui Bridget Jones", în care a jucat alături de Colin Firth şi Hugh Grant în primele două pelicule din 2001, respectiv 2004.


Foto: AFP/Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod