Renee Zellweger, de nerecunoscut: Actriţa e complet schimbată - FOTO

Actriţa îndrăgită pentru rolurile din "Jerry Maguire" şi "Jurnalul lui Bridget Jones" a apărut complet schimbată la un eveniment dedicat femeilor din cinematografie, fiind într-adevăr greu de recunoscut.

Renee Zellweger, în vârstă de 45 de ani, a atras atenţia tuturor când a apărut la un eveniment dedicat femeilor de la Hollywood premiate pentru cinematografie, desfăşurat luni în California.

Cu o frunte lipsită de riduri şi o expresie a feţei per total schimbată, Zellweger a stârnit din nou zvonuri cu privire la o eventuală intervenţie chirugicală, pe care însă actriţa nu a recunoscut-o niciodată, scrie Daily Mail, citat de Mediafax.

"Îmi păstrez sănătatea psihică mergând la sală", a spus ea anul trecut pentru The Express.

Un chirurg estetic de la o clinică din Londra a explicat pentru Daily Mail că e posibil ca actriţa să-şi fi făcut un lifting în zona ochilor pentru că distanţa dintre sprâncene şi ochi este mult mai mică decât înainte.

Nici un implant de botox nu este exclus, judecând după fruntea fără riduri: "Fruntea este fină - te-ai aştepta la mai multe riduri de expresie când zâmbeşte, ceea ce indică o posibilă mică doză de Botox între pleoapă şi ochi", a explicat chirurgul Alex Karidis.

Renee a fost însoţită de iubitul ei, muzicianul Doyle Bramhall II, cei doi având o relaţie de aproximativ doi ani.


Foto: Hepta

1 din 7

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod