Reincepe emisiunea "Nasul"

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Reincepe emisiunea

Dupa sapte ani, istoria se scrie in continuare la "Nasul". In urma unei vacante, Radu Moraru revine din 15 septembrie cu talkshow-ul sau, tot de luni pana joi, insa intre orele 20.00-24.00. Un nou sezon inseamna o noua provocare pentru vedeta B1, care vine cu o idee indrazneata: propunerea unui guvern competent si credibil, o alternativa reala pentru alegerile generale din toamna - guvernul "Nasul".

Si acest sezon va avea din plin subiecte interesante, insa "portia" va fi dubla, pentru ca emisiunea dureaza acum patru ore.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • costi pe 23 Feb 2009, 16:35
  romania incotro!

  Domnilor alesi de catre poporul roman uitati-va la situatia din tara si din afara ei, schimbati legile si dati mina libera politiei si justitiei ca daca nu in cel mai scurt timp se va ajunge la exucutii in plina strada. Ascultati sfatul domnului Tudorel Butoi care a spus la o emisiune tv. cuvinte mari in ceea ce priveste interventia politiei pentru restabilirea ordinii de drept.

  0
  0

 • sorin pe 6 Dec 2008, 20:25
  o ultima intrebare

  Cine va fi urmatorul. de ce este necesar mailul persoanei care scrie? pentru control, pentru a sti cine este urmatorul, pentru a se elimina cauzele.

  0
  0

 • sorin pe 6 Dec 2008, 19:37
  cine sint

  Cine sint cei care conduc lumea, dupa cele auzite sint 6 familii, cine sint masonii trecuti, prezenti. Ce ne rezerva viitorul din cauza lor? N-are curaj nimeni sa vorbeasca despre asa ceva! Cum se elimina in democratie discutiile despre DUMNEZEU, cum eliminam descoperiri care nu au fost facute publice de catre oameni de stiinta care si-au dat seama de implicatiile descoperirilor, cum se denatureaza istoria, cum vom ajunge sa fim "placuti", sa domine iubirea intre semeni, sa domine pacea....

  0
  0

 • sorin pe 6 Dec 2008, 19:08
  oameni cu credinta morti

  Nu putem nega fapte care au fost implinite. Nu putem ascunde adevaruri pentru perioade lungi, nu putem minti la infinit. Necazul cel mai mare este ca credinta a disparut total, ca presedintii au secrete la fiecare dintre intalniri, care sant tot mai dese, care nu explica nimic din ce ne intereseaza, care nu ne promoveaza, ci ne injoseste, care nu ne ajuta ci ne dirijeaza. Intrebarea mea este cit va mai dura pina la controlul absolut, cit va mai dura sa fim monitorizati cand dormim, cand muncim. Cand ne rugam unii pentru iertarea a ceea pentru care am platit cu o nelegiuire fata de altii, este ca si cum ne-am sapat groapa singuri.Cand spunem ca voi plati cand o zbura porcul, dar socializez cu cei vinovati este ca si cum as minti natiunea cu televizorul. Cum mor oare presedinti, si cei care scot la iveala adevaruri planificate nu patesc nimic. Sint curios care persoana datoare statului cu atatia bani a ramas fara sa plateasca. Intrebarea mea stimate domn este cat vom mai fi mintiti.

  0
  0

 • sorin pe 6 Dec 2008, 17:12
  manipularea

  Stimate domnule Morariu, Dupa opinia multora dintre persoanele care mai au oarece credinta, emisiunea dumneavoastra se bazeaza doar pe denigrarea celor care nu au legatura cu viitorul, sau mai bine spus a celor care nu reprezinta majoritatea.Intrebarea tuturor este cui ii pasa despre cel care finanteaza o emisiune a dumneavoastra (Becali), cui ii pasa despre cei care trebuie sa moara si politic si financiar, cu descoperiri puse pe tava, sau dupa cum spuneti dumneavoastra cu cercetari facute de o echipa de "specialisti", cui ii pasa despre minciunile pentru care ai fost pus acolo pentru ascunderea adevarului despre cei care trebuie sa se aleaga cu banii de la loto, de ce nu se discuta despre cei care vor sa vinda viata noastra infernului, cip-uri care ne sunt cuvenite de mult timp, criza mondiala aranjata, razboaiele pornite de presedinti ai statelor conducatoare pentru a se infaptui ceea ce se scrie in cartea sfanta.Consider ca ascunderea adevarului este cea mai mare pierzanie pentru voi, pentru noi, si consecintele le vor suporta cei care prin manipulare au gresit.

  0
  0

 • aurica pe 25 Sep 2008, 21:30
  cum traiesc romanii?

  romanii traiesc foarte prost nu prodt si asta di cauza mafiotilor din tara asta

  0
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod