Reguli noi la "Vocea României"

Confruntările cu reguli noi vor începe sâmbătă, de la ora 20.30, la Pro TV, potrivit unui comunicat remis de televiziune.
Pro TV dă startul, sâmbătă, de la ora 20.30, etapei confruntărilor la "Vocea României". Magia celor mai bune voci din ţară trece la următorul nivel după audiţiile pe nevăzute, în care Loredana, Smiley, Brenciu şi Moga şi-au format echipele de câte paisprezece concurenţi.

În confruntări, fiecare antrenor va stabili duete între membrii echipei sale, în urma cărora unul dintre ei va fi eliminat. Regulile jocului se schimbă însă din acest sezon la "Vocea României". După fiecare duet, concurentul eliminat de propriul antrenor poate fi "furat" şi adus în altă echipă de oricare dintre ceilalţi trei, prin apăsarea butonului verde. Dacă se întâmplă ca mai mulţi antrenori să îşi dorească vocea aflată pe scenă, alegerea va aparţine concurentului, la fel ca în etapa audiţiilor pe nevăzute.
Moga, Brenciu, Loredana şi Smiley au dreptul să "fure" câte doi concurenţi din echipele colegilor.

Pretenţiile celor patru antrenori sunt mai ridicate ca niciodată, iar deciziile vor fi greu de luat, astfel că fiecare antrenor şi-a ales câte un co-antrenor care să-i consilieze.

Cu o echipă plină de "voci cu timbru şi cu deschidere, într-un cuvânt, voci cu personalitate", Loredana mai scoate încă un as din mânecă: pe Cornel Ilie, solistul de la Vunk, care îi va fi co-antrenor. "Sunt mândru că fac parte din acest proiect. Dacă anii trecuţi mă uitam la televizor la 'Vocea României' şi ţineam ba cu unul, ba cu altul, încercam să mă pun în pielea antrenorilor, acum am văzut că de acolo pare mult mai uşor decât este de fapt.
Când iei parte la dueluri, îţi dai seama că toţi sunt foarte buni şi diferenţa între ei este doar de câteva note"
, spune Cornel, care caracterizează echipa Loredanei ca fiind "cea mai atipică şi mai variată".

"Spiriduşul" Moga, după cum s-a autointitulat, va fi consiliat de către Randi, cel care i-a fost co-antrenor şi în anii trecuţi la "Vocea României". "E frumos să vezi ambiţia în ochii oamenilor şi să-i ghidezi către trofeu, dar şi urât atunci când trebuie să renunţi la cei cu care te-ai împrietenit şi de care te-ai ataşat. Eu încerc să le dau sfaturi şi după ce nu mai sunt în concurs, pentru că adevărata carieră începe după show, şi pentru cel sau cea care câştigă, dar şi pentru ceilalţi care visează şi nu le-au fost frânte aripile încă", spune "mogulul hitului românesc".

"Mi-am conturat o echipă de oameni speciali", declară Smiley, care va fi sfătuit şi în acest sezon de prietenul său, Şerban Cazan, absolvent de conservator şi producător la Hahaha Production.
"Vreau ca fiecare duet să fie ceva diferit, să facem momente de show care să sune bine şi să-i pună în valoare pe ambii componenţi ai duetului", spune cel mai zâmbăreţ antrenor de la "Vocea României".

"Vreau ca toţi concurenţii mei să fie subiect de discuţie a doua zi după emisiune, la fel cum s-a întâmplat şi anul trecut", este dorinţa cu care porneşte la lupta vocilor Horia Brenciu. Monica Anghel va fi şi în acest sezon al "Vocii României' "urechea dreaptă" a antrenorului: "Colaborarea din acest an cu Horia mi se pare cea mai bună de până acum. Eu am deja preferaţii mei printre concurenţi şi cred că «Vocea României» se află în echipa lui, sunt convinsă că şi Horia crede acelaşi lucru", a declarat cântăreaţa.

Duete ieşite din comun, combinaţii neaşteptate de voci, reacţii şocante, emoţii şi muzica de calitate, toate vor aduce în casele telespectatorilor magia de sâmbătă, de la 20.30, în prima ediţie a confruntărilor, la "Vocea României".


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod