"Regii ghetii" se pregatesc sa cucereasca Vancouver-ul la Jocurile Olimpice de iarna 2010!

15 Februarie 2010
Facebook Twitter Comenteaza


Prezenta celor mai cunoscute nume ale patinajului international la Bucuresti in cadrul spectacolului Kings on Ice – Olympic Tour 2010 va fi precedata de participarea acestora la Jocurile Olimpice de iarna, organizate in acest an in Vancouver, Canada. Castigatorii Campionatului European de patinaj artistic, Evgheni Plushenko si Stephane Lambiel, perechea Aljona Savchenko - Robin Szolkowy precum si alti campioni olimpici, mondiali si internationali vor readuce magia dansului pe gheata, intr-un spectacol exceptional desfasurat pe 11 aprilie sub cupola patinoarului Mihai Flamaropol.

Cu o experienta acumulata pe patine inca de la varsta de patru ani si cu un regim de antrenament ce include 23 de ore pe saptamana, Evgheni Plushenko se pregateste sa cucereasca inimile spectatorilor si medaliile puse in joc in cadrul Olimpiadei de la Vancouver.
Dupa ce si-a trecut in palmares mai multe performante, printre care obtinerea unui numar total de 258,33 puncte la Jocurile de Iarna din Torino (2006) sau 91,30 puncte in cadrul programului scurt la Campionatul European organizat anul acesta in capitala Estoniei, Plushenko va intra in proba de concurs pe coregrafia lui David Advish, avandu-l drept aranjor muzical pe Edvin Marton, celebrul violonist ce il va insoti pe renumitul patinator rus si la Bucuresti.

O alta figura consacrata a patinajului artistic care va intra in competitia pentru aurul olimpic este elvetianul Stephane Lambiel, dublu campion mondial, medaliat cu argint la Jocurile Olimpice din Torino (2006) si de noua ori campion national.
Denis Ten, tanarul patinator originar din Kazahstan va fi si el prezent pe gheata Jocurilor Olimpice, alaturandu-se ulterior celor doi si in distributia show-ului de la Bucuresti. Printre sportivii prezenti pe 11 aprilie in cadrul show-ului Kings on Ice, care se vor afla zilele acestea la Vancouver in competitia olimpica, se vor numara si perechile Aljona Savchenko - Robin Szolkowy, Tatiana Volosozhar- Stanislav Morozov si Meryl Davis - Charlie White.  

Olimpiada de iarna de anul acesta se va desfasura in perioada 12-28 februarie in Vancouver. Canada nu este pentru prima data tara organizatoare, in trecut statul gazduind Olimpiadei de Vara din 1976 si a Olimpiadei de Iarna din 1988 din Calgary.
A XXI-a editie a jocurilor de iarna va reuni nu mai putin de cincisprezece probe olimpice printre care patinaj artistic, ski alpin, biathlon, bob, hochei pe gheata sau snowboarding. Etapa competitionala de patinaj artistic se va desfasura in perioada 14-25 februarie la Pacific Coliseum si va include mai multe probe printre care cea de single, dans in pereche sau freestyle.

Regalul de patinaj artistic de la Bucuresti, Kings on Ice – Olympic Tour 2010,  va fi completat si de prezenta unuia dintre cei mai celebri violonisti ai lumii, Edvin Marton. Aflat anul acesta la a patra sa vizita in Romania, Edvin va acompania reprezentatiile unora dintre cei mai buni patinatori ai lumii cu piese de pe cel mai recent album al sau.
Organizat de Amphitrion, spectacolul Kings On Ice – Olympic Tour va avea loc pe 11 aprilie la patinoarul Mihai Flamaropol, biletele pentru pentru acest eveniment fiind disponibile online pe www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta la urmatoarele categorii de preturi: 120, 180, 250, 350 si 400 RON.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod