Recital extraordinar Horaţiu Mălăele - "Sunt un orb"

19 Mai 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Recital extraordinar Horaţiu Mălăele -

Pe 22 mai 2011, orele 20.00, la Palatul Copiilor, are loc evenimentul de lansarea celui de al 4-lea CD al Colecţiei "Mari Actori Români" dedicat lui Horatiu Malaele, lansare care va fi urmată de un recital extraordinar "Horaţiu Mălăele - Sunt un orb".

Cel de-al 4-lea CD al colectiei transpune recitalul Horaţiu Mălăele - „Sunt un orb”pe suport audio, spectatorii prezenti la premiera primind drept cadou din partea organizatorilorcate un exemplar.

În cadrul Colecţiei "Mari Actori Români", au fost lansate până in prezent3 CD-uri de autor: "Fluture în lesă de aur"–Mircea Albulescu,"Miscellanea" – Radu Beliganşi "Taclale"– Ion Lucian.

Este un spectacol plin de înţelesuri, de dragoste, de umor, de replici care dor, de uitare şi speranţă; multe sentimente şi stări sufleteşti sunt îmbinate în jurul acestui recital extraordinar care reuşeşte de fiecare dată să surprindă prin inflexiunile vocii sau gesturi expresive.


Costul biletelor este de 70 de lei şi include CD-ul cu acelaşi nume din cadrul Colecţiei „Mari Actori Români”.

Biletele se pot procura de la Palatul Copiilor, Sala Palatului, Teatrul Naţional din Bucureşti, reţeaua magazinelor „Vreau Bilet” (Magazinul Unirea Shooping Center - etajul 2, Carrefour Băneasa), precum şi de pe site-urile www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.vreaubilet.ro, www.blt.ro. Recitalul va fi reluat şi pe data de 7 iunie, la aceiaşi locaţie.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod