Reacţie. Marius Vintilă a apărat trei fetițe abuzate de părinți

Modul în care a acţionat realizatorul de emisiuni de radio e un exemplu pentru ceea ce ar trebui să facă toţi cei care întâlnesc astfel de cazuri.
Vintilă a povestit pe Facebook o întâmplare la care a fost martor în timpul unei călătorii cu trenul. Ceea ce a văzut l-a convins că nu poate rămâne indiferent, aşa că a decis să reacţioneze.

Aflat în tren, într-o călătorie spre București, el a văzut cum trei fetițe erau agresate fizic și verbal de părinții lor. Pentru că micuțele erau speriate de agresivitatea tatălui lor care le jignea și le lovea, Marius s-a implicat pentru a pune capăt acestui abuz. Şi a găsit cea mai bună modalitate de a se face înţeles.


"În tren. În spatele meu, un cuplu cu 3 fetițe între 3 și 8 ani aproximativ, frumoase de parcă le-ar fi selectat la un casting însuși Dumnezeu. Timp de o jumate de oră am auzit din gura părinților doar jigniri și amenințări la adresa copilelor, condimentate cu niște palme care ar fi făcut Barnevernetu’ să intervină cu vânătorii de munte norvegieni. Îi fac tatălui cu antebrațe tatuate semn să ia loc pe bancheta din fața mea, mă aplec spre el până când rămâne doar o palmă distanță între capetele noastre râse și îi spun foarte calm cu voce scăzută că sun la 112 și că îl așteaptă poliția în Gara de Nord dacă nu se potolește", a povestit realizatorul.

Abordarea lui a avut efectul scontat; părinţii care îşi abuzau fetiţele au înţeles mesajul şi s-au liniştit.
"E liniște acum. Nici un părinte nu mai înjură, nici o fetiță nu mai plânge. Paradisul a coborât în bou-vagon", a mai scris Marius Vintilă.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • xyz pe 5 Apr 2016, 15:31
    IRELEVANT

    Irelevant. Abuzul a continuat dupa plecarea marelui salvator Vintila. Pacat, sterilizarea multor nemernici ar salva generatii de chin si suferinta inutila.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod