Răzvan şi Dani îşi beau cafeaua cu telespectatorii

19 Aprilie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Răzvan şi Dani îşi beau cafeaua cu telespectatorii
Din 15 aprilie, Răzvan, Dani, vecina şi Vlăduţ îşi beau cafeaua de dimineaţă împreună cu telespectatorii. Prezentatorii emisiunii "Neatza cu Răzvan şi Dani" dau startul celor mai energice dimineţi, din care nu vor lipsi surprizele, cafeaua tare şi multă distracţie. Pentru Răzvan şi Dani, cafeaua de dimineaţă este secretul unei zile reuşite, iar acum le propun tuturor românilor să aibă şi ei o zi excelentă, urmărind emisiunea şi câştigând premii în bani în cadrul promoţiei "Ai dimineţi câştigătoare cu NESCAFE Brasero.".

"O cafea tare este tot ce ne trebuie dimineaţa ca să fim în formă întreaga zi.
Timp de două luni îi invităm pe telespectatori să îşi bea cafeaua împreună cu noi, iar noi promitem să le aducem multă bună dispoziţie. Cafeaua preferată pe care o savurează în fiecare zi le poate aduce acum dimineţi câştigătoare,"
afirmă prezentatorii emisiunii "Neatza cu Răzvan şi Dani".

La emisiunea de dimineaţă, Răzvan şi Dani vor face zilnic extrageri şi vor oferi câte un premiu de 1000 de euro/zi.
Promoţia se va desfăşura în perioada 15 aprilie – 15 iunie 2011, iar premiile oferite vor fi 100 euro la fiecare oră şi 1000 de euro pe zi. Primul din cele 10 premii zilnice de 100 de euro este extras în timpul emisiunii Morning Zu, cu Buzdugan şi Morar. În plus, primii 125 de participanţi la promoţie, cu coduri de pungă sau borcan, pot câştiga săptămânal o cană cu autograful lui Răzvan şi Dani.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod