Razvan Fodor s-a insurat

de Ileana Voicu Ghinea, 23 Iulie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Razvan Fodor s-a insurat
Actorul a spus astazi "Da", in fata ofiterului de la Stare Civila, aleasa sa fiind Irina Stan, iubita sa, informeaza Mediafax.

Cei doi indragostiti au fost insotiti la starea civila de parinti, prieteni, dar si de cativa colegi de pe platourile de filmare din Buftea. Fericitul eveniment nu a fost lipsit de incidente deoarece, plecata in mare graba de acasa, mireasa a uitat sa-si ia cartea de identitate.

"Aseara ii spusesem lui Razvan sa nu-si uite buletinul si, odata ajunsi la starea civila, am constat ca uituca am fost eu.
Am facut slalom prin Bucuresti si am reusit sa ma intorc la timp ca sa semnez actele si sa devin Irina Fodor"
, marturiseste sotia lui Razvan Fodor.

Daca Irina recunoaste ca nu a avut prea mari emotii atunci cand a semnat actele de casatorie, nu acelasi lucru se poate spune si despre Razvan. "Nu pot sa spun ca nu am avut emotii, mai ales cand a trebuit sa zic 'da'. Am realizat ce mi se intampla in fata ofiterului starii civile si nici nu vreau sa-mi imaginez prin ce voi trece la cununia religioasa.
Sotia mea, Irina, a fost absolut superba, radia de fericire si am fost foarte mandru ca este, de acum, jumatatea mea si in acte"
, spune Razvan Fodor.

Cel care s-a asigurat de intretinerea bunei dispozitii la Starea Civila a fost nimeni altul decat prietenul mirelui, actorul Pavel Bartos. Acesta, din lipsa de timp, a omis sa-i ia flori miresei, dar a gasit rapid o solutie. "Nebun cum il stim Pavel a gasit solutia, a rupt cateva buruieni din gard, i le-a dat Irinei si a inceput sa ii explice simbolistica lor, spre amuzamentul parintilor nostri.
In plus, cred ca atunci cand am iesit de la starea civila, mi-a turnat un kilogram de orez in cap, sa-mi aduca noroc"
, povesteste razand Razvan.

Dupa un pahar de sampanie servit alaturi de familie si prieteni, Razvan a mers la Buftea pentru ca astazi are zi de filmare. "Sincer, ma bucur foarte mult ca filmez azi in Buftea, pentru ca acolo sunt foarte multi dintre prietenii mei care nu au putut ajunge astazi la cununie, pentru ca munceau si care stiu sigur ca vroiau sa ma vada. Ma asteapta toti sa bem un pahar de...
suc si sa ne distram putin, in pauzele de filmare"
, spune actorul."
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adelin_a pe 26 Ian 2012, 13:00
    Bravo !

    Felicitari, Razvan !!!

    1
    0

  • Deea pe 26 Iul 2010, 20:03
    :(

    Inca o bunaciune de baiat s-a legat la cap :))

    1
    0

  • tatiana pe 25 Iul 2010, 21:16
    felicitari!

    salut!Razvan, sa fie intrun ceas bun! felicitari si casa de piatra!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod