Răzvan Fodor părăseşte „Vorbeşte lumea“

Prezentatorul a anunţat că renunţă la emisiunea de la Pro TV. El a făcut anunțul luni, în prima parte a programului, în care este co-prezentator alături de Vica Blochina, Sore și Nadine.

Răzvan Fodor revine în platoul "MasterChef", pentru filmările unui nou sezon. "Am tot vorbit că începe sezonul nou MasterChef şi că va trebui să plec acolo. Este un program intens, vom avea multe filmări în afara Bucureştiului. O să mă dedic în următoarea perioadă proiectului MasterChef, dar voi intra în direct cu voi de acolo şi vă voi aduce informaţii la cald, din culise", a anunţat Răzvan Fodor, luni, la "Vorbeşte lumea".

Răzvan Fodor revine în platoul ”MasterChef”, pentru filmările unui nou sezon.

"Programul de filmare al celei mai urmărite competiţii culinare din România va fi unul extrem de aglomerat, care prevede şi probe în deplasare, lucru care nu-i va mai permite lui Răzvan să fie alături de colegele lui, Nadine, Sore şi Vica, în fiecare zi, de luni până vineri", a precizat Pro TV, citat de site-ul paginademedia.ro.

Din această săptămână, odată cu lansarea grilei de toamnă, emisiunea "Vorbeşte lumea" este împărţită în două, de la ora 12.00 la 16.00, fiind întreruptă timp de o oră de ştirile de la ora 13.00, informează site-ul citat.

Răzvan Fodor a prezentat emisiunea "Vorbeşte lumea", începând din luna iulie, alături de Vica Blochina, Nadine şi Sore.

 

Foto: Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod