Răzvan Ciobanu, scandal cu Nicoleta Luciu: „N-am spus că e o femeie urâtă“

Iuliana Luciu i-a luat apărarea Nicoletei, dar a făcut-o într-un mod care mai mult i-a adus deservicii suorii sale


Ciobanu i-a răspuns şi Iulianei Luciu, care l-a atacat dur pe Facebook pe tema orientării lui sexuale. "Mie mi se pare nepermis că noi ăştia care avem vreo treabă cu expunerea publică să nu ştim ce cuvinte să folosim şi cum să spunem ceva rău despre cineva fără să jignim. O astfel de postare poate fi interpretată în multe feluri. Instigă la homofobie ceea ce mi se pare nejustificat.

Un om care lucrează în presă nu ar trebui să îşi poată păstra un loc de muncă fix din cauza unei astfel de instigări. Şi nu sunt invidios pe sânii nimănui. Sunt mulţumit cu ai mei", a adăugat Răzvan Ciobanu.

La rândul ei, Iuliana a dat înapoi. Invitată joi seară la Antena 1, sora Nicoletei Luciu a recunoscut că a fost prea dură cu Răzvan Ciobanu. "Nu este adevărat că eu instig la homofobie. Am foarte mulţi prieteni homosexuali, deci nu aş putea să facă asta.
Eram cu Nicoleta când a citit ce a scris Răzvan Ciobanu. Am văzut că s-a simţit foarte prost. L-am visat noaptea că o înjură pe sora mea, aşa că am scris pe Facebook ce am scris. Cred că trebuia să îmi aleg mai bine cuvintele"
, s-a justificat ea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod