Răzvan Ciobanu, scandal cu Nicoleta Luciu: „N-am spus că e o femeie urâtă“

Designerul a criticat-o pe vedeta TV pentru că şi-a arătat sânii înainte şi după operaţia de schimbare a implanturilor mamare.

Disputa dintre Răzvan Ciobanu şi Nicoleta Luciu a izbucnit după ce designerul a scris pe Facebook că vedeta s-a făcut de râs cu apariţia ei la televiziune. "Şi pentru că tot am scris un pic mai devreme despre barterul la români... o văd pe Luciu, la tv, cum şi-a distrus mitul (de femeie fatală) de dragul unui bănuţ sau al unui barter pă' tâtze. În cazul de faţă nu înţeleg la ce-i serveşte să se arate în halul ăsta, la tv?! Oare parte din barter a fost să o facă de râs?! Căci altfel nu înţeleg de ce ar alege o femeie frumoasă să fie expusă, public, într-o perioadă în care nu este în forma ei cea mai bună.

Deci eu nu înţeleg, oricine mi-ar explica... orice, eu tot nu pricep de ce să te expui în halul ăsta?! Mai ales când îţi poţi permite să-ţi plăteşti intervenţia. Dar după cum m-am exprimat deja: barteru' ne omoară", este mesajul publicat de Ciobanu.

Opinia lui a atras replica Nicoletei Luciu. Dar sora ei, Iuliana, a fost mult mai dură: "Decât să apari în anchetele poliției sau cu sinucideri în direct și scandaluri rușinoase cu alcool, eu zic că e mai bine să apari cu operații la țâțe, după ce ai facut 4 copii și ai o familie.
Ce, ți-e ciudă că tu n-ai țâțe? Că o arzi cu unul si cu altul și că nu are nimeni treaba cu ce-ți bagi...! Tu de ce ai treabă cu țâțele Nicoletei?! Întelegeam dacă o comenta vreun înțelept, vreun moralist... da' s-a gândit și cine să comenteze!"
, a spus Iuliana Luciu, în urmă cu două zile.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod