Război la Cotroceni. Adriana Săftoiu, despre relaţia dintre Traian Băsescu şi Elena Udrea

Adriana Săftoiu, fosta consilieră a preşedintelui Traian Băsescu în perioada 2005-2007, a reprezentat senzaţia târgului de carte Bookfest, recent încheiat.

Rareori un autor a avut un asemenea succes. Mihaela Rădulescu e istorie, volumul ”Cronica de Cotroceni” este epuizat. Librarii aşteaptă în aceste zile un nou tiraj.

Adriana Săftoiu, vicepreşedinte PNL, s-a despărţit de fostul preşedinte nu în termeni amicali, dar niciodată în timpul mandatului lui Traian Băsescu, fosta consilieră nu l-a atacat direct. A fost un comentator critic la adresa lui, dar atât. Nu a folosit date şi informaţii din perioada cât a lucrat pentru preşedinte în dezbaterile politice.

Cartea pe care a scris-o a schimbat întreaga abordare şi pune într-o lumină proastă comportamentul lui Traian Băsescu cât a fost preşedinte.

Dar, şi mai mult, vorbeşte despre relaţia ”neadecvată” dintre şeful statului şi consiliera Elena Udrea.

"În mod evident, se comportau ca doi adolescenţi, pe care nu trebuia să îi prindă mama", scrie Adriana Săftoiu în Cronica de Cotroceni.

Reacţia Elenei Udrea nu a întârziat, aceasta postându-şi replica pe contul de Facebook: ”Este regretabil că o persoană cu certe calităţi, care ar putea câştiga şi din altceva decât din bârfe şi mizerii, se coboară să vândă poveşti de budoar inventate din invidie şi frustrare.

Am avut mult de suferit în viaţă de pe urma invidiei şi răutaţii unor femei care au sacrificat orice doar pentru a încerca să-mi facă rău.

Din fericire pentru mine, sunt un om binecuvântat pentru că nu urăsc, nu pizmuiesc şi ştiu ce înseamnă loialitatea şi recunoştinţa.
Spre deosebire de Adriana, nu am fost fotografiată ieşind din apartamente obscure de la întâlniri cu bărbaţii altora.

Niciodată nu mi-am permis să mă port fără respect faţă de Preşedintele României, faţă de familia sa, chiar dacă ne leagă un parteneriat de aproape 11 ani.

Pun insinuările Adrianei Săftoiu pe seama propriilor neîmpliniri în relaţia cu Traian Băsescu şi îi doresc să îşi găsească liniştea”
.

27 Mai 2015
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lingvistul pe 28 Mai 2015, 17:25
    Fiecare pasarica pe limba ei piere

    D-na Adriana Ana si Saftoiu, nu frumos la tine ce faci! La matale te-ai uitat, ca ai spart casnicia lui Peter Imre. Adriana Saftoiu a fost prinsa in flagrant si de sotul sau cu un amant, angajat al unei firme de publicitate. Asa ca e o frustrare a dansei ca a inghitit in sec.

    1
    1

  • marius stamboli pe 27 Mai 2015, 14:48
    Adriana Saftoiu incepe razboiul

    Nu cunosc motivele pentru care doamna Saftoiu a scris aceasta carte dar ma bate gandul ca nu minte.Nu ca m-ar interesa cum se giugiuleau cei doi(batranul Basescu si Udrea)dar este revoltator ca totul se petrecea la Resedinta prezidentiala.Si dupa....stiti la ce ma gandesc(!?!) puneau "tara la cale"cu multa voiosie.Adica taiau pensii,mai trageau cate un"tun"pe ici-colo,si asa mai departe.

    6
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod