Răsfăţatul Brad Pitt: Angelina Jolie i-a luat elicopter!

Actriţa americană a plătit 1,61 milioane de dolari pe un elicopter şi un pachet de lecţii de zbor pentru logodnicul ei, Brad Pitt, informează site-ul contactmusic.com.
Actriţa americană a plătit 1,61 milioane de dolari pe un elicopter şi un pachet de lecţii de zbor pentru logodnicul ei, Brad Pitt, informează site-ul contactmusic.com.

"Şi-au amenajat un loc special pentru aterizarea elicopterelor pe domeniul lor din sudul Franţei, Chateau Miraval. Ange (Angelina Jolie, n.r.) s-a gândit că un elicopter ar fi o surpriză plăcută pentru iubitul ei Brad", a declarat o sursă pentru tabloidul britanic The Sun, citat de Mediafax.

Se pare că cei doi actori, care au împreună şase copii, vor folosi acest mijloc de transport pentru a se deplasa în oraşele din împrejurimi.

"Vor putea astfel să zboare în special la Cannes.
Dar, chiar dacă Brad deţine deja brevetul de pilot, încă mai are nevoie de câteva lecţii de zbor - pe care le va începe imediat"
, a adăugat aceeaşi sursă.

Între timp, potrivit presei internaţionale, cei doi actori au reuşit să lase în urmă tensiunile dintre ei şi Jennifer Aniston, fosta soţie a lui Brad Pitt.

Aniston i-ar fi trimis cuplului Jolie-Pitt - aflat la Cannes - un buchet de flori în valoare de 800 de dolari, în această săptămână, prin care i-a felicitat pe cei doi actori pentru logodna lor.
La rândul lui, Brad Pitt i-ar fi expediat fostei sale soţii o cutie conţinând câteva sticle de vin produs pe domeniul Chateau Miraval, relatează Mediafax.
Brad Pitt a divorţat de Jennifer Aniston în 2005, după patru ani şi jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezaţi de presa de la Hollywood "Brangelina", sunt împreună de şapte ani şi au şase copii: trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod