Ramona Gabor, supărată pe România

După ce a participat la parastasul mamei lor, alături de surorile ei, în România, vedeta s-a întors repede în Dubai, iar acum se declară dezamăgită de țara ei.
Ramona nu s-a simţit tratată în ţară cu respectul care considera că i se cuvine și susține că în Dubai e iubită şi apreciată, protejată de iubitul arab şi răsfăţată de revistele glossy pentru care pozează, scrie ziarul Libertatea.

Vedeta a scris pe Facebook despre nemulțumirea sa la adresa țării în care s-a născut: "În timp ce România mă pune la pământ, Dubaiul mă apreciază ... Cum s-ar zice la noi: ţara arde şi baba se piaptănă. Eu mă pieptăn bine-mersi, în Dubai. Vă iubesc dragii mei, cei care mereu mă încurajaţi", a scris Ramona lângă fotografiile din pictoriale.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Septembrie 2014
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gaby pe 11 Oct 2014, 16:12
    ...

    Cred si eu ca e dezamagita!!!!au plecat doctori, profesori in cautarea succesului ca in ro nu ai cum sa te ridici!!!! presa, vb.numai de biaca cruduta si multe alte capre, iar statu sta cu spatele in loc sa dea posibilitatea la medici sa aiva un loc de munca decent!!!spitale in runa sunt in toata tara!!!!! rusineeeeeeeeeeee

    0
    0

  • Gabriela pe 17 Sep 2014, 09:15
    Bravo !!!

    Si eu sunt dezamagita de Romania, asa cum suntem mai multi...

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod