Raluca Zenga sarbatoreste de 8 martie in Dubai!

Chiar daca traieste de ani buni in Dubai, Raluca Zenga sarbatoreste 8 Martie in stil romanesc!

Chiar daca traieste de ani buni in Dubai, Raluca Zenga sarbatoreste 8 Martie in stil romanesc! Familia i-a pregatit mai multe surprize!

Curios, Dubai-ul fiind un pot-pourri de culturi si naționalități din toate colțurile lumii, am constat ca exista date diferite pentru Ziua Mamei- in Emirate, precum si in numeroase state arabe, se sărbătorește pe 20 martie (Arabic Mother's Day); rezidenții din Anglia si Irlanda o sărbătoresc in a treia duminica înainte de Paste (anul acesta 6 Martie); iar prietenii nostri din Canada si din Statele Unite ale Americii ne-au spus ca ei onorează Mother's Day in a doua duminica din luna mai (8 mai 2016).

Practic doar noi, românii, cu rușii, bulgarii, sârbii si alte câteva state din spațiul ex-sovietic am făcut o fuziune între Ziua Internaționala a Femeii si Ziua Mamei, si oferim de 8 Martie buchete de flori, bomboane si mici omagii persoanelor dragi din cadrul "clanului matriarhal" care ne fac viata mai frumoasa!”, spune Raluca Zenga.

Mamica Zen este mereu o rasfatata! Atat de copiii sai, cat si de sotul ei, celebrul antrenor Walter Zenga! “In ceea ce ma privește, sper sa primesc de la copiii mei o felicitare cat mai artistic "mâzgălita" de mânuțele lor de mici pictori expresioniști, decorată cu tot felul de abțibilduri si amprente lipicioase, pline de iubire...Imi amintesc cu câta migală pregăteam la școala felicitarea pentru mama si bunica mea, însoțite de buchețelul de ghiocei sau zambile, amintiri atat de frumoase! Daca sunt chiar bine dispuși, Samira si Walter Junior vor împarți cu mine câteva praline si curmale umplute cu nuci caramelizate...iar soțul meu se prezintă ca de obicei cu o invitație galanta la o cina romantica, o Șampanie roz, un buchet de flori si o cutie de macaroons asortate pastel!”, a mai adaugat autoarea “Manualului Mamicii ZEN”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod