Raluca Zenga i-a serbat ziua juniorului Walter, pe plaja!

Mamica Zen Raluca Zenga si-a sarbatorit recent baietelul, pe mezinul familie, Walter Jr, care a implinit 4 ani. Petrecerea a avut loc pe plaja din fata casei din insoritul Dubai si a fost una pe cinste!
Micutul Zenga Jr a petrecut alaturi de 30 de copii invitati la party-ul cu tematica Thomas and Friends, celebrul trenulet indragit de toti copiii. Cadourile au fost pe masura, iar sarbatoritul a fost incantat de surpriza  venita din partea parintilor sai.

Mami si tati si-au întâmpinat micuțul in dimineața zilei mult-așteptate cu o îmbrățișare, tortul-surpriză cu personajul preferat și o ediție de colecție a trenulețului Thomas. Bucuria noastra a fost sa-i vedem ochișorii strălucind de fericire și modul in care a apreciat fiecare cadou, scrisorica de la surioara lui, Samira, si decorațiunile speciale cu care am ornat casa pentru party! Am avut aproape 30 de copii, deci multa voie-buna!”, a marturisit Raluca Zenga, autoarea “Manualului Mamicii ZEN”.

La sosire, copiii invitati la party au fost serviti cu o cupă de fructe proaspete - căpșuni, ananas, pepene roșu și galben, mango și măr.
In loc de candy bar am construit un tren de marfa cu locomotiva Thomas: șinele din napolitană învelită in ciocolata, mini-cupcakes in vagoane, iar roțile de tren din biscuiți Oreo. Am mai avut la gustări dulci "Cronuts" gourmet - o încrucișare între croissant si donuts", făcute de o patiserie specială din Dubai. Iar la masa de seara am servit copiilor spaghetti bolognese (fara gluten, cu sos facut de noi dupa cea mai buna rețeta italiana) , salata de crudități cu brânzica proaspăta, pizza margherita si mini-Hamburger de casă, proaspeți de pe grătar, cu brânza cheddar
”, a mai adaugat Mamica ZEN.

Surioara lui Walter jr, alintat Piccolino, i-a facut cadou un trenuleț din plastilina decorat artistic si o felicitare cu decupaje și abțibilduri vesele! Dar asta nu e tot! Juniorul isi doreste cu ardoare sa viziteze in vacanta de vara  parcul de distracții Thomas Land din Drayton Manor, Anglia, pentru ca este fan inflacarat al trenuletelor din colectia Thomas and Friends.

Ce-si doreste Mamica ZEN pentru baiatul ei? I-ar placea sa-l vada un rockstar de succes sau un actor, dar depinde doar de ceea ce o sa-si doreasca el sa faca, atunci cand va mai creste.

Walter Junior va avea tot sprijinul si susținerea noastra pentru a-si urma visele...si pentru a-si cultiva acel talent cu care Dumnezeu l-a înzestrat si care la un moment dat va ieși la iveală.
Indiferent ca eu il visez un rockstar de succes sau un actor carismatic, iar sotul meu un fotbalist de renume, pana la urma Walter Jr isi va urma interesul si se va lasa călăuzit de propria pasiune!”
, a mai adaugat, emotionata, Raluca Zenga.
   
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod