Raluca Tănase: „Voi avea propriul palat la mine acasă”

Imagine a firmei de mobilier din Pitești, fetele de la Bambi par să fi învățat destul de bine cum să amenajezi o casa. Într-un interviu acordat blogului de amenajari interioare, dianapanazari.ro, jumătatea blondă a trupei, Raluca Tănase a dezvăluit câteva dintre secretele sale.
„Pentru mobilierul meu, având deja cunoștințele necesare, alfabetul de la părinți și cuprinsul de la specialiștii Slava Mobila, mi-am dorit cea mai de calitate mobilă, un mobilier pe care l-ar putea folosi de ce nu și copii mei, o investiție, o operă de artă, așa că am optat pentru colecția Fhiips Palladio, mobilier sculptat cu foiță de aur, cu picturi manuale….este impresionant să știi câtă muncă manuală se depune pentru doar o piesă de mobilier și dacă înțelegi cum funcționează industria mobilei nu îți vei dori cu orice preț mobila azi….îți vei aștepta mobila personalizată cuminte, așa cum fac eu acum...
știind că atunci când ajunge nu mai voi privi cu jind palatele din Viena, Paris sau Sinaia ci voi avea propriul palat la mine acasă. Nu am refuzat totuși ajutorul designerilor Slava, care după ce mi-am ales mobilierul din living și dormitor mi-au făcut un mobilier 3 D pentru dressing și bucătărie extrem de ofertant. Și să-ți spun un secret? Toate seriviciile lor sunt incluse în preț”
, a mărturisit Raluca Tănase.

„Rolul designerului este acela de a-ți arăta o paletă largă de opțiuni”


În privința sfaturilor pentru fanii săi, Raluca e de părere că trebuie să lăsăm specialiștii să se ocupe de nevoile noastre.
„În primul rând să pornească de la ce își doresc pentru amenajarea casei, poate unii oameni aleg stilul modern, minimalist, să își exprime dorința pentru ca apoi să lase specialiștii să se ocupe de nevoile lor. E foarte important ca locul în care stai să fie acasă…nu lăsați designerii să vă amenajeze casa dupa bunul lor plac. Rolul designerului este acela de a-ți arăta o paletă largă de opțiuni pentru ca tu să hotărăști dacă ar fi confortabil în casa ta sau nu. Este important să știi că există mobilier pentru toate buzunarele, poți cumpăra un domitor cu 2000 ron, sau o biblioteca cu 1000 ron, optați mereu pentru firmele care au propria fabrică, mai ales cele din provincie unde veți plăți mai puțin pentru orice produs dacă îl cumpărați direct de la sursă.
Eu merg mereu pe ideea ca mai bine îți cumperi o pereche de pantofi de calitate decât trei care nu au o viață lungă. Dacă depășiți cu puțin bugetul pentru mobilier trebuie să știti că ați investit pe termen lung….poate că este un efort acum dar veți dormi liniștiți peste ani atunci când nu veți fi nevoiți să schimbați mobilierul”
, a declarat Raluca pentru dianapanzari.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod