Raluca si Walter Zenga sarbatoresc Pastele in Dubai, cu preparate traditional romanesti!

Anul acesta, sarbatoarea Pastelui Ortodox este una speciala pentru autoarea “Manualului Mamicii ZEN”, Raluca Zenga.
Pastele coincide oarecum cu ziua de nastere a celebrului sau sot, antrenorul Walter Zenga, asa ca Raluca i-a pregatit un cadou deosebit. A scris propria poveste de dragoste, aceasta fiind publicata in cartea "Povești de dragoste ale vedetelor", in care multe nume cunoscute din teatru si politica au marturisit cum a inceput viata lor alaturi de persoana iubita.

Anul acesta am reușit sa-i fac soțului meu Walter Zenga un cadou cu-adevărat special: de ziua lui, pe 28 Aprilie, se lansează cea mai frumoasa carte a primăverii: "Povești de dragoste ale vedetelor", de Ioana Mandache.
Am avut privilegiul de a scrie propriul nostru capitol, sunt guest-writer-ul de la final care vine cu o istorisire originala, infuzată de romantismul și autenticitatea care ne caracterizează in cuplu. Sunt nespus de onorată pentru ca povestea noastra se alătura cronicilor de iubire a faimoși politicieni, actori și artiști de la noi din țara- in ordine alfabetică Alice Barb și George Ivascu, Maria și Traian Basescu, Anca Boagiu cu fiul adoptat, Carmen si Klaus Iohannis, Marin Moraru si Lucia Popescu Moraru, Maia Morgenstern și Dumitru Baltateanu, Anca Pandrea si Iurie Darie, Rodica Popescu-Bitănescu, Mihaela Tonitza si Ștefan Iordache...si mulți alții.
Iar in final...la litera Z...Raluca si Walter Zenga. Mulțumim prietenului nostru domnul Costel Postolache de la Editura Integral pentru ca a facut magia acestei cărți posibilă!
”, a marturisit, emotionata, Raluca Zenga.

Ca in fiecare an de sarbatori, Raluca demareaza o intreaga desfasurare de forte in bucatarie pentru ca trebuie sa-si multumeasca atat sotul cat si copiii, pe Walter jr si pe Samira. In plus, e musai ca sarbatorile sa ii prinda pe toti in haine noi!

“Le citim copiilor pe întelesul lor despre Paste, vopsim si decoram ousoare impreuna, facem pască si cozonac, cumpăram hăinuțe noi, de purtat dupa noaptea de Înviere.
Pentru mine bucatele "capitale" de Paste sunt coșulețul cu oua roșii, drobul, stufatul, pasca cu brânza dulce si stafide si cozonacul cu nuca- exact ceea găseam pe masa de duminica in copilărie. Din tradiția italiana am adoptat torturi sărate cu spanac, brânza ricotta si ou (torta pasqualina), lasagna cu sos alb, si "pâinea de Paste", un colac împletit cu oul vopsit in mijloc, presărat cu bombonele colorate ca niste confetti
”, a mai adaugat Mamica ZEN.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod