Raluca Arvat e norocoasă: Gravidă în 7 luni, s-a îngrăşat doar 5 kilograme

Prezentatoarea TV va deveni mămică la începutul acestei primăveri. Ea se bucură de o sarcină fără probleme și abia așteaptă să nască.
Raluca a declarat că nu a făcut ceva special pentru a nu se îngrășa, în afara faptului că are grijă ce mănâncă. "Până acum, am luat vreo 5 kilograme. Mănânc la fel că înainte, nu mi-am schimbat deloc meniul şi nici cantităţile pe care le mămânc. Doar că i-am ascultat pe medici, care mi-au spus că nu e important cât mănânc, ci ce mănânc! În plus, eu am fost mereu pasionată de nutriţie, de modul în care combin alimentele. Mănânc de toate, iar fructele, legumele, cerealele, iaurturile şi laptele sunt nelipsite zilnic", a spus ea pentru revista Spy.


"Nu ţin niciun fel de dietă, doar mănânc numai când îmi este foame. În plus, cred că îl moştenesc pe tată: am un metabolism bun, care mă ajută!"
, a adăugat ea.

Raluca a mai spus că va naște prin cezariană și a dezvăluit și numele băiețelului ei: "Doctoriţa care îmi urmăreşte sarcina mi-a recomandat cezariană, aşa că cezariană va fi. O să-l cheme sigur Alexandru. La al doilea nume încă ne mai gândim, la fel şi în ceea ce priveşte naşii."
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod