Raluca Arvat abia asteaptă să își cunoască băiețelul

Raluca Arvat a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru marele eveniment al vieții sale. Nerăbdarea a pus stăpânire pe frumoasa prezentatoare, pentru că în curând îl va cunoaște pe Tudor Alexandru, micuțul pe care încă de la începutul sarcinii l-a alintat “simpaticul”.

Raluca și iubitul ei s-au pregătit cu tot ceea ce trebuie pentru sosirea acasă a lui Tudor:  cărucior, pătuț, hăinuțe, biberoane, jucării și chiar au tapetat pereții camerei copilului cu Tom și Jerry și alte personaje din desene animate. Raluca recunoaște că este o mare iubitoare de desene animate, pentru că o relaxează și speră ca cel mic să-i moștenească această pasiune, dar și cea pentru sport.

Chiar și însărcinată în 8 luni, Raluca se menține în formă maximă! Nu a luat foarte mult in greutate, doar 7,5 kilograme.

“Important e ca bebelușul să se dezvolte cum trebuie” – ne-a mărturisit Raluca.

Și, pentru că doctorița care îi este alături în toată această perioadă a învățat-o că importantă e calitatea, nu cantitatea de mâncare, secretul alimentației sale a fost unul simplu: multe lichide, fructe, legume, iaurturi, brânzeturi, cereale și semințe, dar nu a evitat nici carnea. Nici de dulciuri nu prea s-a atins: “Nu am iubit niciodată dulciurile, dar nici nu refuz ciocolata neagră sau înghețata.

Eu cred că echilibrul e cel mai important în viață, întotdeauna. Și am încercat să fac asta mereu, chiar și în perioada sarcinii”, ne-a mai dezvăluit Raluca.

“Țin minte de la bunica mea că nu e bine să te ridici niciodată de la masa fără să mai poți respira. Și am mers pe jos de câte ori am avut ocazia… poate și asta m-a ajutat”- mai povestește Raluca.

Raluca nu s-a putut abține și a profitat de zapadă și în acest an. Chiar dacă nu a mai putut merge la schi, la fel ca in fiecare an, ea a reușit să evadeze pentru câteva zile acasă la Brașov, unde s-a relaxat și s-a plimbat prin zăpadă.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod