Provocarea lui Tudor Chirilă pentru 2016: Vrea să citească 20 de pagini pe zi

Cântăreţul şi actorul şi-a fixat o provocare personală pentru acest an. El a anunţat că şi-a propus să citească 20 de pagini pe zi, întrucât unul dintre regretele cu care a rămas din 2015 este că a citit prea puţin.
În stilul marilor vedete internaţionale, care anunţă, la începutul lunii ianuarie, pe reţelele de socializare, provocările lor pentru respectivul an, solistul trupei Vama a anunţat ţinta sa pentru 2016.

"Unul din regretele cu care am rămas din 2015 e că am citit prea puţin. Din lipsă de timp sau proastă organizare sau pur şi simplu din lene. Mi-am propus anul ăsta o chestie simplă, pe care o recomand tuturor celor care cred că blazarea se instalează odată cu lipsa lecturii.
20 de pagini pe zi. Nu este mult, 20 de pagini se citesc în jumătate de oră, mai mult sau mai puţin. Dar e musai să nu ratezi nicio zi. Pot exista zile mai bune (weekend-uri, poate) în care baremul se poate depăşi. La un calcul simplu avem 7300 de pagini pe an şi la o medie de 350 de pagini pe carte avem 21 de cărţi citite. Nu e mult, dar mă gândesc că e un minim necesar care, adăugat la o bază de lectură iniţială, înseamnă un soi de rămânere pe linia de plutire intelectuală.
Plus că e un minim uşor de împlinit, uşor de depăşit. Cu puţină voinţă poate deveni o dependenţă fericită şi utilă"
, a scris Tudor Chirilă, luni, pe contul său de Facebook.


Foto: Mediafax
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cavas pe 5 Ian 2016, 19:05
    Tudor Chirila

    Ar fi cazul sa mai citeasca, pentru ca pina acum n-a prea avut timp, fiind ocupat cu alcoolul si drogurile. Poate ar fi cazul sa renuntati sa mai promovati toate NULITATILE care sa dau artisti

    5
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod