"PROMS - Jazz & Classic" se desfasoara anul acesta

Facebook Twitter Comenteaza


jmEvents.ro deruleaza in 2008 proiectul european "PROMS - Jazz & Classic in European Dialogues". Proiectul a fost desemnat castigator in cadrul programului "Cultura 2007 - 2013", al Uniunii Europene.

Din peste 1.200 de proiecte care au aplicat, doar 77 au fost desemnate castigatoare. Proiectul "PROMS" este unul dintre putinele din Europa Centrala si de Sud-Est, si singurul din Romania desemnat castigator.

Producatorul evenimentului, Luigi Gageos afirma: "Va propun o calatorie prin diferite stiluri muzicale si culturi, aduse impreuna de PROMS - un concert prezentat intr-un stil urban, rafinat".

Evenimentele "PROMS" se vor derula in 7 tari - Franta, Bulgaria, Grecia, Ungaria, Austria, Italia si Romania.
La concertele "PROMS" participa muzicieni din Germania, Polonia, Grecia, Austria, Croatia, Bulgaria, Franta, Italia, Olanda, Ungaria si Romania.

Alegerea participantilor s-a facut in urma unei atente selectii, la care au fost invitati muzicieni din intreaga Europa, intr-un mediu care a facilitat dialogul intercultural.

Prima productie din cadrul proiectului "PROMS" a avut loc pe 13 mai, in Bucuresti, cand ansamblul format din trupa de jazz si orchestra de camera a incantat audienta cu piesele prezentate.


Urmatoarele concerte se vor desfasura in cadrul unui turneu european, care va incepe la sfarsitul lunii iunie. In prima parte, sunt incluse orase din Grecia, Bulgaria si Franta: Varna, Ruse, Salonic, Atena, Nantes, Paris si Le Lude, urmand ca in a doua parte a turneului sa fie sustinute concerte in Ungaria, Austria, Italia si Romania.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod